Știri interne

Ana Morodan, în aceste momente, pe masa de operație

Ana Morodan, în aceste momente, pe masa de operație

Chiar în aceste momente, Ana Morodan se află pe masa de operație. Ei bine, Contesa Digitală ne-a obișnuit deja cu aparițiile sale de-a dreptul spectaculoase, pe care nu ai cum să le treci cu vederea, dar stați să vedeți ce urmează! Ana Morodan a trecut pragul medicului estetician pentru o schimbare de zile mari. Iată ce se întâmplă chiar acum cu Contesa Digitală și despre ce schimbare este vorba!

Nu mai este un secret faptul că Ana Morodan uimește întotdeauna cu aparițiile sale, fie că este vorba despre ținute spectaculoase sau accesorii care îți fură privirea. De data aceasta, însă, este vorba despre ceva diferit.

Ana Morodan, în aceste momente, pe masa de operație

Ana Morodan a apelat la procedura de lipoaspirație, o procedură chirurgicală care înlătură grăsimea de pe toată zona abdominală. Ei bine, iată că încă din prima lună a anului, Ana Morodan se pregătește pentru apariții răvășitoare la plajă!

Reporterii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, au aflat că este vorba despre o tehnică minim invazivă. După operație, nu va rămâne niciun semn vizibil și, totodată, este vorba despre o procedură care nu implică durere.

Așadar, după intervenție, Ana Morodan se va bucura de un abdomen bine definit, care să îi pună în valoare talia. În prezent, Ana Morodan are o înălțime de 1.62 metri și o greutate de 59 de kilograme, însă, cu siguranță, numărul kilogramelor va fi mult mai mic în urma intervenției, mai ales, având în vedere faptul că, de-a lungul vieții, Contesa Digitală nu a cântărit mai mult de 45 de kilograme.

Recent, Ana Morodan și-a micșorat bustul

Fără îndoială, Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice vedete din showbiz-ul românesc. Recent, a apelat la o altă intervenție, de micșorare a bustului, deși visul multor femei este să aibă un bust generos.

Ana Morodan și-a micșorat și ridicat sânii, iar operația a fost un succes.

„Așa-i de fain cu sâni mai mici. Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh.”, a declarat Ana Morodan, potrivit EGO.ro.

Pe Ana Morodan o puteți vedea în fiecare zi, de luni până joi, în cadrul emisiunii REAlă by Ana Morodan, la scurt timp după miezul nopții, după emisiunea Xtra Night Show. Așa cum spune și titlul reality show-ului, ”reală”, sinceră și transparentă, Ana Morodan împărtășește cu telespectatorii experiențele prin care trece în viața cotidiană, fără perdea.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top