Știri interne

Bancnota cu eclipsa se vinde cu o sumă fabuloasă pe OLX, în 2023! Cât costă acum

Bancnota cu eclipsa se vinde cu o sumă fabuloasă pe OLX, în 2023! Cât costă acum

În ultimii ani, românii, și nu numai, au devenit foarte pasionați de lucrurile vechi, asta pentru că ele abia se mai găsesc în zilele noastre. Ei bine, monedele și bancnotele vechi sunt la mare căutare în această perioadă. Spre exemplu, bancnota cu eclipsa se vinde cu o sumă fabuloasă pe site-ul de anunțuri OLX, în anul 2023. Iată cât costă această bancnotă veche acum!

Bancnotele și monedele vechi sunt la mare căutare, mai ales pe site-urile de anunțuri de vânzare. Pe site-ul OLX, bancnota cu eclipsa de soare se vinde cu o sumă fabuloasă. Care este prețul acestei bancnote în prezent.

Monedele și bancnotele vechi se vând cu sume frumoase pe site-urile de anunțuri din România, iar colecționarii le caută din ce în ce mai mult. Ei bine, dacă ai acasă bancnota cu eclipsă de soare, atunci poți să o scoți la vânzare, pentru a te bucura de mai mulți bani.

În anul 2023, bancnota de 2000 lei cu eclipsă de soare se vinde cu suma de 400 de euro pe site-ul de anunțuri OLX. Astfel, această bancnotă veche costă echivalentul a 2.000 de lei. În anunț, persoana care vinde această bancnotă menționează faptul că prețul este negociabil.

„De vânzare banconotă de 2000 lei în condiții foarte bune, o vând pentru colecție. Preț negociabil, trimit și prin curier”, scrie în anunțul de pe OLX.

Cu cât se vinde bancnota de 500 de lei, cu chipul lui Constantin Brâncuși

O altă bancnota care se vinde cu o sumă mare este cea de 500 de lei, cu chipul lui Constantin Brâncuși. Astfel, bancnota de 500 de lei, emisă în anul 1991, cu chipul lui Constantin Brâncuși, este vândută pe site-ul de anunțuri OLX cu prețul de 1.500 de euro, adică echivalentul a 7.500 de lei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top