Știri interne

Doliu în muzica populară! A murit Marina Bucosu

Doliu în muzica populară! A murit Marina Bucosu

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Marina Bucosu, a încetat din viață, marți dimineața.

Cântăreața, diagnosticată cu cancer în fază terminală în urma cu doar câteva luni, a pierdut lupta cu boala.

Colegii, prietenii și familia au făcut mari eforturi în ultimă vreme pentru a o ajuta, însă Marina Bucosu nu a mai putut fi salvată.Astfel, pe rețelele de socializare au fost publicate, la începutul lunii ianuarie, mai multe mesaje, iar lumea s-a mobilizat pentru a dona sânge.

”Dragii mei, solista și prietena mea, Bucosu Marina trece prin momente grele si are nevoie URGENT de sange!!!! Vă rog să ii fiți alături! Puteți dona sânge la Centru de Transfuzii din Craiova, nu contează ce grupă de sânge aveți!!! Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Marina Bucosu, internată la Spitalul Județean Craiova. Vă mulțumesc mult! Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele pe care-l faceți!”, a publicat pe rețelele de socializare una dintre prietenele artistei.

“Vă rugăm să fiți alături de noi pentru a o ajuta pe Marina, o persoană minunată, care este profund apreciată de mulți dintre voi. Puteți dona sânge la Centrul de Transfuzie Craiova, indiferent de grupa de sânge. Când donați, vă rugăm să precizați că sângele este pentru Marina Bucoșu”, se arată într-un alt mesaj.

„Suntem convinși că mulți dintre voi o apreciați pe Marina! Știți că este un om minunat. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Puteți dona sânge la Centru de Transfuzii din Craiova, nu contează ce grupă de sânge aveți. Repetăm, puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți. !!! Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Marina Bucosu, internată la Spitalul Județean Craiova”, au mai transmis colegii și colaboratorii artistei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top