Știri interne

Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”

Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. „Asta i s-a întâmplat şi lui Gică Hagi!”

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat în luna septembrie a anului 2022, la aproape un an de la cununia civilă şi cu doar câteva săptămîni înainte de nuntă.

Motivul real pentru care Simona Halep a divorţat. Rică Răducanu, fostul mare protar de la Rapid şi de la echipa naţională a României, a comentat despărţirea celor doi şi a pus-o pe seama distanţei, sportiva fiind plecată aproape tot timpul la turneele de tenis.

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea. E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a spus Rică Răducanu pentru ego.ro.

Legendarul fotbalist a mai adăugat că și Gică Hagi a pățit la fel cu prima sa soție, Leni celnicu. „Nu numai Simona Halep a divorțat, după doar un an de căsnicie. Și Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist, tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție. El era plecat din țară, săracul, a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el. Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz”, a precizat Rică Răducanu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top