Lifestyle

Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 23-29 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro, horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare.

Peştii primesc mesaj de la forța divină, Vunjo apare la Fecioare în săptămâna care vine, iar Capricornii sunt sfătuiţţi să se pregătească de o călătorie.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că se spune că norocul sau surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care știu să aștepte. Deci aveţi răbdare, nu e atât de mult să așteptați 1-2 zile şi va veni rezolvarea acelor probleme pe care o așteptați voi.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul, în schimb, e pus să-și mobilizeze toate forțele, ca să-și consolideze poziția pentru că a luat-o razna un picuț sau a uitat cine e și ce trebuie să facă. Deci el trebuie să revină pe poziții bune, pentru că acolo e pus să facă, să rezolve toate treburile – și acasă, și în societate, dar și la locul de muncă.

Horoscop rune pentru Gemeni

Pentru Gemeni, dați toate problemele și grijile legate din trecut la o parte, lăsați necazul în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână de vis, mult mai bună ca cea precedentă. Și au avut și săptămâna precedentă destul de bună.

Horoscop rune pentru Rac

Pentru Raci, dacă cineva se gândește la voi în mod insistent, e dator să vă trimită și un cadou minunat. Așa că aveți grijă la cine vă gândiți și cine se gândește la voi.

Horoscop rune pentru Leu

Leul găsește răspunsul tuturor problemelor numai după ce a scăpat de Vunjo în săptămâna precedentă și acum va angaja o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Ori e albă, ori e neagră, așa că nu vă faceţi probleme. Nu e o lună nu e o lună rea.

Horoscop rune pentru Fecioară

Vunjo apare săptămâna aceasta la Fecioare, aşa că aveți o mulțime de lucruri de rezolvat și trebuie să fiți harnice și rapide.

Horoscop rune pentru Balanță

Balanța va primi și ea, în sfârșit, vești bune, dar vor primi și un cadou surpriză, dar și o sumă de bani importantă.

Citeste continuarea pe Antena 3

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top