Știri interne

Ambulanţă cu pacient, implicată într-un accident rutier în Vrancea

Ambulanţă cu pacient, implicată într-un accident rutier în Vrancea

Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un autoturism a avut loc duminică după-amiaza în localitatea Dumbrăveni, județul Vrancea.

Accidentul a avut loc în localitatea Dumbrăveni, acolo unde o ambulanța care transporta un pacient a intrat în coliziune cu un autoturism.

“Astăzi în jurul orei 15:00, a avut loc un accident rutier în localitatea Dumbrăveni, în care au fost implicate o ambulanță SAJ Vrancea și un autoturism.

În urma accidentului, echipajul SAJ nu prezintă traume. Pacienta transportată în ambulanța implicată în accident este stabilă și a fost preluată de un echipaj SAJ tip B 2 și transportată la Spitalul Județean Focșani.

Victima din autoturism, conducătoare auto de sex feminin, în vârstă de 53 ani, este preluată de echipajul SAJ de tip C2 cu medic.

Pacienta conștientă, ușor confuză, cu traumatism de membru superior stâng se stabilizează și este transportată la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, potrivit monitoruldevrancea.ro

Traficul a fost blocat pe sensul de mers Focșani – București.

Accident grav între localitățile Sângeorz-Băi și Poiana Ilvei. Un autoturism s-a răsturnat. Patru persoane au fost rănite

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top