"Nu e o chestie pe care s-o pot controla." Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Știri interne

“Nu e o chestie pe care s-o pot controla.” Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă. Cu ce probleme se confruntă vedeta

“Nu e o chestie pe care s-o pot controla.” Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Delia Matache este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite artiste din România. Celebra cântăreață a vorbit, de curând, în cadrul unui interviu, despre afecțiunea de care suferă. Cu ce probleme se confruntă vedeta și cum reușește să la țină sub control, mai ales când e în public.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Delia Matache a recunoscut că are unele probleme de sănătate și că, din cauza acestei afecțiuni cu care a fost diagnosticată, a trecut prin momente destul de dificile.

Delia Matache, despre afecțiunea de care suferă

Delia Matache, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi, a vorbit despre afecțiunea de care suferă. Celebra cântăreață a mărturisit că nu este o chestie pe care o poate controla foarte mult.

“Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”, a declarat Delia Matache.

Vedeta a recunoscut că are momente în care o cuprinde anxietatea, din cauza stresului sau a emoțiilor puternice.

“Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a mai spus vedeta în cadrul unui interviu.

Delia Matache, sfaturi pentru femeile trecute de 40 de ani

Delia Matache este extrem de activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu aproape tot ceea ce face, le arată locurile pe care le vizitează și, uneori, oferă și sfaturi. În urmă cu ceva vreme, aceasta a avut câteva sfaturi pentru femeile trecute de 40 de ani.

”Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai… nu, prea mult nu mai … Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top