Știri interne

Tragedia momentului în România. A murit la doar 14 ani. Cumplit ce s-a întâmplat

Tragedia momentului în România. A murit la doar 14 ani. Cumplit ce s-a întâmplat

Un copac a căzut peste o maşină aflată în mers, la intrarea în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, iar în urma accidentului, un adolescent de 14 ani a murit. Băiatul se afla în autoturism cu părinţii săi care au fost duşi la spital în urma unui atac de panică.

”În această după-amiază, la ora 16.20, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcţia Cuptoare către Reşiţa, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgenţă la spital”, a transmis sâmbătă după-amiază, IPJ Caraş-Severin.

După mai puţin de două ore de la producerea accidentului, băiatul a murit la spital.

Şi părinţii adolescentului au fost transportaţi la spital, după un atac de panică.

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului pentru a stabili cu exactitate a împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment, iar pompierii intervin pentru eliberarea carosabilului şi reluarea traficului rutier.

În maşină se aflau patru persoane, din care au fost transportate la spital trei: un minor de sex masculin (găsit inconştient) şi părinții acestuia, cu atac de panică.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top