Cea mai vindecătoare apă pentru tiroidă, creier și ficat. Mod de preparare și consum

Știri interne

Cea mai vindecătoare apă pentru tiroidă, creier și ficat. Mod de preparare și consum

Cea mai vindecătoare apă pentru tiroidă, creier și ficat. Mod de preparare și consum

Cei mai mulți dintre noi știm deja că turmericul este o plantă puternică antiinflamatoare care a fost folosită de secole pentru a vindeca multe boli. Dacă ați căutat chiar și puțin pe Google despre beneficiile turmericului, probabil că ați găsit multe articole despre turmeric și despre puterea sa incredibilă, dar acum probabil vă întrebați cum să includeți turmericul în viața de zi cu zi. Răspunsul este apa cu turmeric.

6 MOTIVE PENTRU A BEA APĂ CALDĂ DE TURMERIC ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ

1. SCAPĂ DE DURERE ȘI INFLAMAȚIE

Inflamația cronică duce la multe boli și probleme de sănătate. Știați că curcumina din turmeric este foarte antiinflamatoare. Este atât de incredibil de eficient încât reușește chiar să egaleze eficacitatea majorității medicamentelor antiinflamatoare și a medicamentelor pentru durere.

2. ÎȚI PROTEJEAZĂ CREIERUL

Turmericul conține curcuminoizi puternici și alți antioxidanți puternici care neutralizează radicalii liberi și previn deteriorarea celulelor creierului.

3. PREVINE CANCERUL

Mai multe studii publicate au descoperit că curcumina luptă împotriva cancerelor de sân, prostată, ficat, colon, plămâni și pancreas. O face prin prevenirea divizării celulelor canceroase.

4. VINDECĂ ȘI RESTAUREAZĂ TIROIDA (TURMERICUL PENTRU HIPOTIROIDISM ȘI NU NUMAI)

Persoanele care sunt diagnosticate cu hipotiroidism pot obține multe beneficii din consumul de turmeric. În cazul majorităților afecțiunilor cronice de sănătate, inflamația este un factor uriaș. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei oameni care au afecțiuni tiroidiene autoimune, cum ar fi boala Graves și tiroidita Hashimoto. Adăugarea de turmeric este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru a ajuta la reducerea inflamației.

Un studiu a descoperit că tratamentul cu extract de turmeric a redus atrofia glandei tiroide, care este necesară pentru reducerea nivelului de hormoni tiroidieni. În plus, tratamentul cu turmeric a scăzut nivelul ridicat de colesterol.

5. ÎȚI PROTEJEAZĂ FICATUL

S-a descoperit că turmericul protejează eficient ficatul împotriva daunelor toxice și chiar regenerează celulele hepatice deteriorate. Turmericul ajută, de asemenea producția naturală de bilă și îmbunătățește funcția generală a vezicii biliare, un alt organ de purificare a corpului.

CUM SĂ FACI APĂ CU TURMERIC

Adăugați turmeric în apă caldă și amestecați bine. Asigurați-vă că beți amestecul cât timp apa este încă caldă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top