Zodiile care au noroc la bani, în perioada următoare. Previziunile Cristinei Demetrescu

Știri interne

Zodiile care au noroc la bani, în perioada următoare. Previziunile Cristinei Demetrescu

Zodiile care au noroc la bani, în perioada următoare. Previziunile Cristinei Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni favorabile pentru anumiți nativi ai zodiacului care vor avea mare noroc la bani.

Trei zodii vor avea mare noroc la bani în perioada următoare. Astrologul Cristina Demetrescu are vești bune pentru nativii zodiilor Rac, Leu, Balanță.

Rac

“Racii sunt favorizați în plan profesional. Trebuie să se deschidă mai mult. Au terminat o perioadă de schimbare în viața lor. Multe persoane din zodia Rac simt o senzație de blocaj. Apare o perioadă în care trebuie să învețe să se îndrepte către noi orizonturi. Pot cere ajutorul unor persoane care le pot promova munca”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Leu

„Leii au probleme care pot decurge din relațiile conjugale. Cei care sunt căsătoriți, cei care se află în parteneriate, cei au de împărțit bani, fac investiții sau se gândesc la carieră – să nu se hazardeze. De multe ori Leul exagerează. Trebuie să își calculeze banii și investițiile, să nu se arunce”, a precizat Cristina Demetrescu.

Balanță

„Balanțele vor avea o perioadă bună din punct de vedere relațional, conjugal, financiar. Balanța poate se căsătorește în următoarea perioadă. Este vorba și despre anumite parteneriate, dar atenție, după data de 12 iulie, karma intră în zodia Balanță. În perioada asta se pune accentul pe partener, pe o căsătorie. Balanța este guvernată de Venus în perioada menționată.

Balanțele au asumări de responsabilitate la locul de muncă. Și, de asemenea, Balanța trebuie să acorde timp sănătății, sportului și să pună un echilibru în ceea ce face, pentru că este o zodie extremistă, ba muncește prea mult, ba face alte lucruri prea mult”, a adăugat Cristina Demetrescu în cadrul podcastului “Vin de-o poveste”, realizat de Radu Țibulcă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top