Știri interne

Durere în lumea filmului! Marele Robert De Niro este devastat. Vestea tragică a venit chiar azi

Durere în lumea filmului! Marele Robert De Niro este devastat. Vestea tragică a venit chiar azi

Cunoscutul actor american Robert De Niro (79 de ani) se pregăteşte pentru înmormântare. Vestea cea mai grea a venit chiar astăzi, din partea fiicei sale adoptive. Familia marelui actor a fost lovită de o tragedie.

Nepotul acestuia, Leandro De Niro Rodriguez, s-a stins din viaţă la numai 19 ani. Drena De Niro (51 de ani), fiica adoptivă a celebrului actor, este cea care a făcut anunţul teribil privind moartea băiatului său.

Ea a scris pe Instagram că nu ştie cum mai poate trăi acum fără îngerul ei frumos şi dulce. Drena De Niro nu a dezvăluit însă şi cauza decesului fiului său.

„Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simţit în burta mea. Ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea.

Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta.

Odihneşte-te în pace în paradisul etern, băiatul meu drag”, este mesajul postat luni, 3 iulie, de către Drena De Niro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top