Știri interne

TICHETE DE MASA 2023. Anunt important pentru milioane de angajati

TICHETE DE MASA 2023. Anunt important pentru milioane de angajati

TICHETE DE MASA 2023. Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca valoarea tichetelor de masa primite de angajati se va majora la valoarea de 40 de lei.

„Se incheie o saptamana cu decizii importante pentru dezvoltarea Romaniei. Am inceput demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masa pentru angajati la 40 de lei si ne dorim ca noua valoare nominala sa se aplice incepand cu 1 iulie”, a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

Ciuca sustine ca, alaturi de partenerii de guvernare, a cautat cele mai bune solutii pentru a aduce mai multi bani la bugetul de stat.

„Trebuie sa dam dovada de mai multa chibzuinta in cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folositi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier si alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a mai scris premierul Romaniei.

Seful Guvernului a mai spus ca a participat si in acest an la activitatea de impachetare a cadourilor pentru cei putin peste 1.000 de veterani de razboi si ca a avut dezbateri cu echipa liberala din Gorj, despre obiectivele de dezvoltare ale judetului.

De asemenea, cu ocazia vizitei de lucru de la Iasi, Nicolae Ciuca a trecut in revista planurile pentru acest judet, care vizeaza Spitalul Regional, reabilitarea Spitalului pentru Copii „Sfanta Maria”, autostrazile A7 si A8 si toate proiectele de utilitati in valoare de 1,5 miliarde lei, derulate prin Programul de Investitii „Anghel Saligny”, noteaza Mediafax.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top