Știri interne

Vești bune în showbiz-ul românesc! A devenit tată! Artistul este în culmea bucuriei ”Fericirea pe care o simt acum e imensă” / FOTO

Vești bune în showbiz-ul românesc! A devenit tată! Artistul este în culmea bucuriei ”Fericirea pe care o simt acum e imensă” / FOTO

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Liviu Teodorescu a devenit tată! Soția lui a născut în urmă cu doar câteva ore, iar cei doi au devenit părinți de fetiță! Cântărețul este în culmea fericirii și nerăbdător să vorbească despre cel mai frumos moment al vieții lui!

După mult timp de așteptare, emoții intense și motive de fericire, Liviu Teodorescu a făcut, în sfârșit, anunțul! El și soția lui, Iulia, au devenit părinți pentru prima dată! Cei doi trăiesc momente unice, după ce fetița lor a venit pe lume. Liviu Teodorescu a fost în culmea fericirii încă de când a aflat că Iulia este însărcinată, astfel că de această dată, fericirea s-a dublat.

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit în anul 2021, după ce el a cerut-o de soție în cel mai romantic mod posibil, alături de toată familia. Cei doi formează un cuplu perfect, iar acum au motive reale să fie fericiți pentru tot restul vieții. Luni dimineață, Liviu Teodorescu a anunțat, cu multă emoție în suflet, că a devenit tată pentru prima dată.

Artistul este alături de soția lui și trăiesc împreună cele mai frumoase momente din viața lor. Acesta le-a transmis fanilor că urmează să împărtășăească și cu ei această bucurie, însă până atunci, i-a asigurat că totul este bine și că este fericit dincolo de cuvinte. În urmă cu câteva luni, Liviu Teodorescu spunea că fetița lui ar trebui să se nască pe data de 12 iulie, chiar de ziua lui de naștere, însă iată că micuța

”Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram.

În urmă cu câteva luni, Liviu Teodorescu și soția lui au anunțat sexul bebelușului, iar cu această ocazie specială au dezvăluit și numele la care s-au gândit pentru micuța lor.

Ei bine, se pare că numele ei este Ecaterina, așa cum a declarat el în luna martie a acestui an. Rămâne de văzut dacă cei doi s-au răzgândit din acest punct de vedere, sau au mai ales și alte nume pentru fetița lor.

”Ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina. După ce ne-am gândit la nume am aflat că pe mama socrului o chema Ecaterina”, a declarat artistul, în luna martie.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top