Știri interne

Gabriela Cristea a răbufnit. Ce a nemulțumit-o: Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat…

Gabriela Cristea a răbufnit. Ce a nemulțumit-o: Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat…

Suntem în plin sezon de concedii, motiv pentru care costumele de baie sunt la mare căutare de doamne și domnișoare. Gabriela Cristea a răbufnit după ce a mers să-și cumpere costume de baie, dar la magazine a constatat că nu are ce să aleagă.

Gabriela Cristea s-a gândit să nu comande de pe Internet și să meargă fizic sa-și cumpere costume de baie, așa că a mers într-un mall din București. A încercat la mai multe magazine, însă se pare că niciunul nu a avut pentru fizicul ei.

După lungi căutări, soția lui Tavi Clonda a răbufnit pe rețelele de socializare și a spus clar că nu i se pare normal acest lucru, fiind vorba de discriminare la mijloc.

„Costumul de baie este doar pentru fetele cu forme perfecte?!? Noi celelalte în ce ne îmbrăcăm la plajă? Sau poate nu avem dreptul să ne bucuram de mare și soare. M-am dus și am căutat pe la firmele astea care sunt în mall-uri și am descoperit că pentru doamne sau domnișoare, care au un număr mai generos la bust, lucrurile sunt foarte limitate și oferta este foarte mică.

Cu mare greutate mi-am găsit un costum de baie. (…) Nu prea înțeleg de ce fac costumele de baie doar pentru fetele care nu au sâni. Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plajă? Plaja nu este pentru toată lumea?”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Până la urmă a găsit ce a căutat

Ei bine, deși era extrem de nervoasă din cauza faptului că nu își găsea un costum de baie potrivit, Gabriela Cristea a continuat să întrebe și la restul magazinelor din mall-ul în care se afla, destinate unor astfel de căutări.

Într-un final, a găsit unul care să-i vină bine și să-i placă, astfel că și-a continuat replicile în mediul online. Le-a spus celor care o urmăresc pe Instagram că a găsit ceea ce căuta, după mult timp însă, astfel că începuse să creadă că vara aceasta doar fetele slabe pot purta costume de baie.

„Am reușit! Am costume de baie în vara asta. Începeam să cred că fetele slăbuțe poartă costum de baie, iar cele voluptuoase nu poartă “nimic” pentru că nu se găsesc costume pentru ele în magazine.”, a continuat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a făcut schimbări serioase în garderobă

Gabriela Cristea este într-o continuă schimbare de ceva timp. Ea a declarat recent că o să arunce o bună parte din hainele pe care le are. Mai concret, prezentatoarea show-ului matrimonial „Mireasa – Capriciile iubirii” a fost îndemnată de o astroloagă să renunțe să mai poarte o serie de culori, explicând că nu mai sunt potrivite pentru ea.

„Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron și crem, așa ca ma duc acasă și strâng toate hainele de genul și le arunc. Problema mea este ce mă fac, pentru ca galbenul este una dintre culorile mele preferate. La 47 spre 48 trebuie să fac schimbări majore. Voi ce culoare preferata aveți?”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top