Știri interne

Zi magică azi: se deschid cerurile și se împlinesc dorințe – portal 07.07.2023 – 777

Zi magică azi: se deschid cerurile și se împlinesc dorințe – portal 07.07.2023 – 777

Data de 07.07 poate fi considerată specială datorită compoziției sale numerice repetitive, care poate fi percepută ca fiind simbolică sau semnificativă pentru unii oameni. Cu toate acestea, este important să subliniem că semnificația exactă a acestor compoziții numerice este subiectivă și depinde de credințele și interpretările individuale.

Termenul “portal 777” nu are o semnificație specifică în contextul general. În anumite cercuri spirituale sau ezoterice, termenul “portal” poate fi asociat cu o deschidere sau o conexiune intensă cu energii sau dimensiuni superioare. Numărul “777” poate fi considerat un număr de înaltă vibrație sau un simbol al unei trăiri spirituale superioare. Cu toate acestea, din nou, semnificația exactă depinde de interpretarea individuală și a sistemului de credințe.

În ceea ce privește ce este bine să faci într-o astfel de zi sau în timpul unui așa-numit portal 777, recomandarea generală este să fii deschis și receptiv la experiențele și învățăturile pe care le întâlnești. Poți folosi această oportunitate ca un moment de auto-reflecție, meditație sau conectare la nivel spiritual, dacă acesta este un aspect important în viața ta. Fiecare persoană poate alege să petreacă această zi într-un mod care se potrivește cu intențiile, credințele și valorile personale.

Este important să subliniem că interpretările și semnificațiile numerelor și a evenimentelor speciale pot varia în funcție de cultura, religia sau credințele individuale. În final, fiecare persoană este liberă să atribuie semnificația și importanța pe care o consideră potrivită în ceea ce privește astfel de date sau evenimente.

Cifra 7 are o semnificație și o simbolistică puternică în cele mai multe culturi. Ea se regăsește în cărțile religioase, în cultura civiltațiilor antice, în basme, în numerologie și astrologie. Descoperă ce semnifică cifra 7:

În învățământul medieval, studenții au urmat trivium (gramatică, retorică și logică) și quadrivium (muzică, aritmetică, geometrie și astronomie), un total de șapte materii, cunoscute în mod colectiv sub numele de arte liberale. Interesul lui Pitagora față de modelele matematice din muzică îi conferă lui 7 un rol privilegiat, deoarece există șapte note distincte în scara muzicală. Cifra 7 este adesea considerat norocos și are o mistică certă, poate pentru că este un număr prim. Există șapte zile ale săptămânii, numite după diverși zei și planete antice (ziua soarelui, ziua lunii, ziua lui Tiw, ziua lui Woden, ziua lui Thor, ziua lui Frigg, ziua lui Saturn). Shakespeare a scris despre cele șapte vârste ale omului, o idee care vine din vechime.

În China, 7 determină etapele vieții feminine: o fată primește „dinții de lapte” la șapte luni, îi pierde la șapte ani, ajunge la pubertate la 2 × 7 = 14 ani și ajunge la menopauză la 7 × 7 = 49. Fazele a Lunii durează aproximativ șapte zile, cu 4 × 7 = 28 de zile într-o lună și, de asemenea, atât durează un ciclu menstrul feminin. Multe culturi au recunoscut șapte planete (Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn) în sensul de „corpuri rătăcitoare”, spre deosebire de „stelele fixe”, care păstrează aceeași poziție relativă pe cerul nopții. Cele șapte lumânări ale menorei evreiești care au ars în Tabernacol au simbolizat Creația și, potrivit savantului englez Robert Graves, ar putea fi conectate la cele șapte planete ale antichității.

Conform numerologiei, cifra 7 simbolizează completitudinea și perfecțiunea. În unele culturi, acest număr reprezintă o ascensiune și o viață fără obstacole. Fiind un număr prim timpuriu din seria numerelor întregi pozitive, numărul șapte a fost asociat cu o mare cantitate de simbolism în religie, mitologie și filozofie, ceea ce îl face cu atât mai special.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top