Știri interne

Ce regulă și-au impus Gabriela Cristea și Tavi Clonda în căsnicie

Ce regulă și-au impus Gabriela Cristea și Tavi Clonda în căsnicie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz. Au împreună două fetițe superbe, iar relația lor este una foarte sudată, încă de la început. Spynews.ro a aflat secretul! Care este regula pe care și-au impus-o cei doi.

Prezentatoarea de la “Mireasa: Capriciile Iubirii” și Tavi Clonda, s-au căsătorit civil în 2015, după doi ani de relație. Deși sunt părinți devotați, soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu neglijează nici momentele în doi, astfel că pun mare preț și pe timpul de calitate petrecut împreună.

Tavi Clonda ne-a dezvăluit secretul relației lor. Artistul ne-a dezvăluit care este regula după care se ghidează cei doi în relație. Mai exact, nu ridică niciodată tonul, unul la celălalt. Chiar dacă relația celor doi este una liniștită și așezată, lucrurile nu au stat mereu așa, și… ca orice cuplu aflat la început de drum și ei au avut parte de mici divergențe. Soțul prezentatoarei ne-a povestit, cu zâmbetul pe buze, cum își rezolvau “problemele”, înainte să apară copii.

“Încercăm să nu țipăm, de înjurat, Doamne ferește nu se pune problema. Încercăm să nu ridicăm tonul. Ne-am impus oarecum acest lucru, aș fi vrut să fac niște regului, însă ea nu a fost de acord, aș fi vrut să le și scriem, ea a spus: Nu, hai să le ținem minte. Tinem cont să nu țipăm, să îl ascultăm pe celălat atunci când are o problemă, chiar dacă nu ai răbdare spui: lasă-mă puțin că îmi revin. Nu s-a mai întâmplat de mult, însă în trecut se mai întâmpla. Mai mergeam unul într-o cameră, celalaltă în altă cameră, s-a întâmplat să ne dăm si mesaje din camere diferite sau să ne sunam când unul era la etaj și celălalt la parter. Aceste lucruri se întâmplau înainte să avem copii, când încă ne mai controlam sau mai apăreau diverse chestii. Acum nu s-au mai întâmplat aceste lucruri.”, a declarat Tavi Clonda pentru Spynews.ro

Artistul este cel care cedează primul atunci când intervine o discuție. Acesta spune că nu îi plac energiile negative și așa numitele “relații cu năbădai”, chiar dacă de-a lungul unei relații, pe lângă urcușuri, sunt și coborâșuri, mai ales la început. Cântărețul spune că preferă să evolueze constant.

“Mie nu-mi plac energiile negative, nu îmi plac relațiile acelea cu năbădai, cum se spune. Nu îmi plac de loc pentru că sunt urcușuri și coborâșuri, bine ele mai apar fără să vrei, mai ales la începutul unei relații. Prefer să mergem așa, constant în sus. Eu sunt cel care cedează primul în ultimul timp. Dacă era Gabriela de față, ar fi recunoscut că eu cedez primul. De câteva ori a cedat și ea, dar de mai multe ori eu.”, a mai declarat artistul

Deși sunt părinți devotați, soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu neglijează nici momentele în doi, astfel că pun mare preț și pe timpul de calitate petrecut împreună. După două concedii petrecute cu fetițele, în această vară, cei doi soți și-au pregătit o escapadă în doi și pentru ei. Artistul și prezentatoarea vor merge împreună pe Coasta de Azur, o destinație exclusivistă.

“Am fost în concediu în Bulgaria, urmează să mergem în Grecia, iar la sfârșitul lui August, pregătim o escapadă în doi. În cele două vacanțe mergem cu fetele, iar cea de a treia este pentru noi. Mergem undeva pe Coasta de Azur. Eu aș vrea să le iau mereu pe fete, însă Gabriela îmi spune: Concentrează-te, nu este ok pentru relație, și eu vreau să le luăm mereu cu noi, însă contează și timpul nostru. Are dreptate.”, a mai declarat Tavi Clonda

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top