Știri interne

Dana Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate. Ce a anunțat-o medicul: „De la loviturile…”

Dana Roba, noi detalii despre starea ei de sănătate. Ce a anunțat-o medicul: „De la loviturile…”

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar din cauza fostului ei soț. Iată cele mai noi detalii despre starea ei de sănătate. Ce a anunțat-o medicul.

La începutul lunii iunie, Dana Roba a trecut printr-o experiență traumatizantă, fiind victima unui atac brutal din partea soțului său, care a folosit un ciocan. În urma acestui incident șocant, make-up artistul a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la spital. Inițial, prognosticul era sumbru, iar medicii erau rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

Dana Roba a făcut față unor intervenții chirurgicale dificile, a suportat proceduri de reabilitare și a primit tratament medical specializat. Eforturile și angajamentul său în fața acestui drum dificil nu au trecut neobservate, iar fiecare mică îmbunătățire și progres în starea ei de sănătate sunt motive de speranță și bucurie pentru ea.

Fiind destul de activă pe rețelele de socializare, Dana Roba a postat un mesaj în secțiunea de InstaStory prin intermediul căruia a anunțat că medicii se vor ocupa astăzi și de piciorul ei drept, care este umflat în urma loviturilor.

Atunci când a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, Dana Roba avea o vânătaie foarte mare din cauza loviturilor încasate.

„Astăzi, medicii de la Județean se ocupă și de piciorul meu drept. Îmi este foarte umflat. Când m-au internat, avusesem o vânătaie foarte mare de la loviturile de ciocan pe care mi le-a dat fostul soț”, a scris Dana Roba pe InstaStory.

Fetițele au fost martore

După traumatizanta experiență prin care a trecut, Dana Roba, cu tristețe în suflet, a dezvăluit că micuțele ei au fost martore la scena groazei.

„Când am fost după fete am avut încă un șoc cand fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru au lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de considere psihologice. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru.”, a scris Dana Roba, pe contul ei personal de Instagram.

Conștientă de impactul negativ pe care acest incident îl poate avea asupra fetițelor, make-up artistul va fi nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a le ajuta să depășească traumele și să-și recâștige echilibrul emoțional.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top