Știri interne

Dublă petrecere pentru Cătălina Ponor! Fosta gimnastă s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul. Imagini de la cele două evenimente / FOTO

Dublă petrecere pentru Cătălina Ponor! Fosta gimnastă s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul. Imagini de la cele două evenimente / FOTO

A fost zi importantă pentru tenisul românesc! Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul în aceeași zi. Unele dintre fostele sale colege din echipa naţională de gimnastică, nume precum Andreea Răducan, Monica Roşu şi Sandra Izbaşa au fost alături de Cătălina Ponor în această zi mare.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai bune foste gimanste ale României! Fosta sportivă de performanță a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia și în 2012 la Olimpiada de la Londra.

Ei bine, cunoaștem faptul că, la Atena această a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. Și, totodată, ea a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol. La Jocurile Olimpice de vară din 2016 a fost portdrapelul României la ceremonia de deschidere.

Dublă petrecere pentru Cătălina Ponor! Una dintre cele mai bune foste gimnaste ale României s-a cununat religios, în cursul zilei de ieri, cu alesul inimii, bărbatul cu care s-a cununat civil în cursul anului trecut, Bogdan Jianu. Tot ieri, cei doi au făcut botezul fiului lor.

La petrecere de botez a fiului lor, dar și la evenimentul de nuntă au fost prezenți Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Cât despre evenimentul de cununie religioasă, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu şi-au unit destinele în faţa Domnului la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Aici a avut loc şi botezul fiului lor.

Știm despre relația dintre Cătălina Ponor şi soţul ei, Bogdan Jianu, că între ei este o diferenţă de vârstă de 18 ani, însă acest lucru nu are nicio importanţă, asta căci se înţeleg de minune.

În cursul anului trecut, Cătălina Ponor s-a cununat civil vara trecută cu Bogdan Jianu, regizorul care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană olimpică a României. La acea vreme, fosta mare gimnastă și partenerul său și-au unit destinele la Primăria Constanța.

Puțini știu, însă, Cătălina Ponor a anunțat că a fost cerută de soție de Bogdan încă din timpul pandemiei, postând un mesaj pe rețelele sociale.

„Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor în urmă cu ceva timp, însoțit de o fotografie cu superbul inel de logodnă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top