Angela Nicu a murit la 53 de ani

Știri externe

Angela Nicu a murit la 53 de ani

Angela Nicu a murit la 53 de ani

Angela Nicu a murit, în urmă cu puțin timp, din cauza unei boli grave, cu care s-a luptat. Românca lucra în Italia ca și bucătăreasă, iar colegii ei sunt afectați de tragedie. Angela Nicu este o femeie iubită de multă lume, judecând după mesajele de pe rețelele de socializare pe care colegii ei le-au transmis după ce a murit.

Încă o tragedie în Italia. După ce un român care lucra pe șantier a murit în urma unui accident, o altă româncă și-a găsit sfârșitul în Italia. Angela Nicu a murit în urmă cu puțin timp, după ce a pierdut lupta cu o boală foarte gravă. Moartea femeii a lăsat multă suferință în ceea ce îi privește pe colegii ei, care au vorbit despre ea ca despre un bucătar de excepție.

Angela Nicu a murit la 53 de ani din cauza unei boli grele

Angela Nicu avea 53 de ani și lucra de 20 de ani în Italia. Femeia era stabilită în Tribano cu soțul ei și o nepoată și lucra la un restaurant din Stanghella. În ultimul timp, Angela Nicu s-a luptat cu o boală grea și fatală, în cele mai multe cazuri. În cele din urmă, femeia a pierdut lupta cu afecțiunea necruțătoare.

Vestea că românca a murit i-a întristat cumplit pe colegii ei de la restaurant, care au transmis mesaje în care au vorbit despre ea și și-au exprimat regretul. Aceștia au dezvăluit că Angela Nicu a murit brusc, într-un moment în care nimeni nu se aștepta, iar vestea a șocat pe toată lumea.

”Angela s-a stins prematur din viață: o colegă, o prietenă, o bucătăreasă extraordinară și o persoană foarte specială. Ne dăm seama cu profundă durere cât de bruscă a fost plecarea ei, lăsând un gol de nepătruns în inimile noastre. Angela a fost mult mai mult decât o colegă: a fost un far de bunătate și generozitate. Dedicarea ei pentru a-i sprijini pe ceilalți a fost de neegalat, iar angajamentul ei de a ajuta pe oricine avea nevoie a fost întotdeauna admirabil.”, au scris colegii ei pe Facebook.

Cadavrul unei românce cunoscute a fost găsit în Italia

În urmă cu o săptămână, anchetatorii din Italia au găsit trupul neînsuflețit al unei tinere într-o scurgere de canal. Potrivit detaliilor, se pare că acesta i-ar aparține campioanei Andreea Rabciuc, însă acest lucru nu a fost confirmat încă. Andreea Rabciuc a fost dată dispărută în urmă cu un an, când nimeni nu a mai aflat nimic despre ea.

Continue Reading
To Top