El este Sorin, muncitorul român care a murit în Italia, în spital. Avea 55 de ani și lucra pe șantier: ”De ce m-ai lăsat așa”

Știri externe

El este Sorin, muncitorul român care a murit în Italia, în spital. Avea 55 de ani și lucra pe șantier: ”De ce m-ai lăsat așa”

El este Sorin, muncitorul român care a murit în Italia, în spital. Avea 55 de ani și lucra pe șantier: ”De ce m-ai lăsat așa”

Un român a avut parte de un sfârșit tragic în Italia, acolo unde era muncitor. Sorin avea 55 de ani și muncea pe șantier, iar tragedia s-a întâmplat din cauza unui accident la locul de muncă. Românul a murit în spital, după 24 de ore în care a stat în agonie. Fiica și fiul bărbatului sunt copleșiți de durere.

Sorin a avut parte de un sfârșit tragic în Italia, în urma unui accident grav de pe șantierul pe care lucra. Românul a fost transportat de urgență la spital, însă după 24 de ore în care a stat în agonie, acesta a murit. Bărbatul a lăsat în urmă cu familie îndurerată și o fiică copleșită de durere, care a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Sorin a murit în Italia, după un accident pe șantierul unde lucra

În urmă cu doar câteva zile, Sorin Frentoaei a murit într-un spital din Italia. Acesta lucra pe șantier în localitatea Soliera, din provincia Modena, și avea doi copii. Înainte de tragedie, românul a ajutat la demontarea unei schele care a fost folosită la renovarea unei clădiri. Acesta a fost găsit de colegii lui strivit între un camion al firmei și paleții pe care îi transporta.

Medicii au ajuns imediat la fața locului și l-au transportat de urgență la Spitalul Maggiore din Bologna. Bărbatul a stat în spital o zi, iar după câteva ore acesta a murit. Pierderea lui a lăsat multă durere în sufletele copiilor și soției lui. Aceștia și-au exprimat sentimentele în cuvinte și au scris mesaje dureroase pe rețelele de socializare.

”Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi tată, măi? Unde ești, mai tată măi? De ce m-ai lăsat așa, viața mea? Ai fost și vei fi mereu un exemplu pentru mine, datorită ție și a mamei am o educație corectă, datorită ție pot spune că am ajuns să fiu un bărbat în toată firea, și datorită ție sper că pot fi destul de puternic, așa cum erai tu, să pot să trec peste acest moment enorm de distructiv.”, este o parte din mesajul scris de fiul său, pe Facebook.

Un bărbat de 45 de ani a murit într-un accident rutier grav

Un bărbat a murit pe drumul european E85, după ce a fost strivit de o cisternă. Mașina lui a intrat în cisternă, iar ambele au fost aruncate pe câmp, departe de partea sarosabilă. Șoferul cisternei nu a fost afectat, însă bărbatul de 45 de ani a murit. Un alt bărbat de 70 de ani a murit în mare în Mamaia, în urmă cu o zi.

Continue Reading
To Top