Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei! Tatăl artistei n-a mai suportat și a spus tot

Media/TV

Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei! Tatăl artistei n-a mai suportat și a spus tot

Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei! Tatăl artistei n-a mai suportat și a spus tot

Mai sunt doar câteva zile și se împlinesc șase ani de când Denisa Răducu nu mai este printre noi. Pe 23 iulie 2017, artista ne părăsea lăsând în urmă o durere profundă. Tatăl cântăreței face acum declarații triste și spune care e cel mai mare regret al său după moartea artistei, dar și ce se va întâmpla la mormântul vedetei peste puțin timp.

De șase ani de zile vorbim despre Denisa Răducu la trecut, căci pe 23 iulie 2017, interpreta de manele ne părăsea pentru totdeauna după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, carcinom hepatocelular.

Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu, la șase ani de când a murit

Vestea că artista a murit la doar 27 de ani a venit ca un șoc peste România, însă cea mai mare durere a fost retrăită de către familia cântăreței, distrusă și astăzi de dor și suferință. Peste puțin timp, în weekend, tatăl Denisei Răducu îi va organiza acesteia un parastas la mormânt, acolo unde va chema câteva persoane, după care vor merge acasă să mănânce din bucatele preparate drept pomană pentru artistă.

Emilian Răducu, tatăl vedetei, ne-a spus că respectă toate obiceiurile în ceea ce-i privește pe cei decedați și an de an face un parastas pentru sufletul fiicei sale.

”La noi așa se obinuiește, până la nouă ani trebuie să-i pomenim pe cei care nu mai sunt lângă noi. O să se facă o pomană, se merge la biserică cu coșul cu colivă și tot ce trebuie pentru sufletul celor care nu mai sunt lângă noi, iar după se face pomană și acasă, chemăm oameni. După ce se termină la biserică chemi pe cine vrea să vină. O să facem sâmbătă parastasul pentru Denisa. Fiica cea mare a fost săptămâna asta acasă, în România, dar joi trebuie să plece că e la lucru, că ea stă în străinătate”, a spus tatăl Denisei Răducu pentru Spynews.ro.

Bărbatul ne-a precizat că își dorește ca la pomană să vină cât mai multă lume, însă știe că mulți nu vor putea fi prezenți, fie că sunt în concedii, fie că sunt plecați la muncă, însă îi va invita pe toți cei care au iubit-o pe artistă și care i-au fost alături.

”Eu mi-aș dori să fie cât de multe, dar acum cât vor putea să vină, e perioada muncii, majoritatea sunt plecați, să mă rog să ei să le spun, să mă duc să-i iau cu mașina, să-i duc pe oameni acasă după”, a mai zis tatăl Denisei Răducu.

Regretă că nu își visează fiica

Tatăl Denisei Răducu mai spune că mormântul fiicei sale arată acum foarte bine, după ce la un moment dat luase foc din cauza unor lumănări care au căzut peste niște coronițe. Emilian Răducu mărturisește că în continuare vin mulți fani la mormântul fiicei sale pentru a-i aprinde o lumânare, pentru a aduce fotografii sau flori.

Unul dintre marile sale regrete este acela că nu o visează pe Denisa, căci susține că de fapt el nu obișnuiește să viseze și nu poate să aibă acest ”dar” de a o vedea pe fiica sa în timpul somnului. Cei șase ani au trecut extrem de greu pentru bărbat, iar tatăl Denisei mai declară că este cea mai mare durere posibilă și că nu se poate descrie în cuvinte pierderea suferită.

”Mai vin fani la mormânt, mai aduc câte o fotografie, flori. Să știți că mi-aș dori, dar eu nu prea sunt cu visele, nu prea visez. E extraordinar de greu, un eveniment mai dureros și ceva care să te lase cu urmări toată viața nu există, sunt lucruri pe care nu le poți descrise în cuvinte”, ne-a mai zis tatăl Denisei Răducu.

Continue Reading
To Top