Știri interne

Horoscop iulie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Berbecii merg pe valul destinului, Capricornii se lovesc de șansa vieții lor până la finalul anului

Horoscop iulie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Berbecii merg pe valul destinului, Capricornii se lovesc de șansa vieții lor până la finalul anului

Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2023, cu Cristina Demetrescu.

În această perioadă, Saturn în Pești ascunde foarte multe. Și pentru că Peștii sunt o zodie care guvernează sănătatea, este bine ca, nu numai până la finalul acestui an, să dăm importanță simptomelor, felului în care ne simțim și să ne ocupăm în primul rând de sănătate.

Urmează o perioadă în care Marte intră în zodia Fecioarei. Axa Fecioară – Pești, este o axă medicală și acum, la trecerea de la zodia Rac la zodia Leu, va fi o poziție destul de tensionată între două planete, motiv pentru care anul acesta a venit și cu hopuri, unul dintre ele putând să urmeze chiar în perioada imediat următoare.

Axa vieții se schimbă în două zile și vom trece pe axa relațiilor. Scăpăm de stresul banilor și începem să ne gândim mai mult la cel de lângă noi. Karma intră în zodia Balanței, iar Balanța le referă la căsătorie, la parteneriate.

Această Karma din zodia Balanței nu va fi foarte bună pentru relațiile care sunt șubrede sau care nu au fost construite chiar prin simbolul acestei zodii, Venus, care înseamnă iubire. Nici pentru relațiile parteneriale, bazate pe bani, pe afaceri nu va fi o Karma foarte bună.

Începând de acum, pentru o perioadă de un an și jumătate, destinul în Berbec este spectaculos și ne ajută se ne descurcăm, cu foarte puține resurse, pentru a ieși din situațiile nefavorabile.

Venus va intra în retrograd vara aceasta și va da peste cap anumite relații.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Berbec
Berbecii merg pe valul destinului. Destinul este în zodia lor, iar ei vor fi oameni-cheie în perioada care urmează. Curaj, inițiativă și drumuri noi. Au un an financiar foarte bun, așa că ei trebuie să profite de toate oportunitățile pe care viața le oferă, dar și de cele pe care le creează ei. Pe plan sentimental este destul de multă agitație. Anul acesta, unii Berbeci vor avea noroc la bani, iar alții în dragoste, dar ambele, împreună, s-ar putea să nu meargă foarte bine. În momentul în care încearcă să le aibă pe toate, nu vor avea prea mult succes. Sunt una dintre zodiile norocoase, iar în lunile care urmează trebuie să dea importanță și sănătății.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Taur
Taurii sunt cei mai norocoși din toate punctele de vedere. Dacă au de făcut lucruri grele, complicate, dacă au câteva idei dar le este frică să încerce, să riște, trebuie să știe că până în luna mai a anului viitor îl au pe Jupiter. Noroc mai mult decât au acum, nu au cum să aibă, chiar dacă Jupiter va retrograda. Sunt câteva probleme la ei în casă, mai ales pentru cei care își propun să își construiască o casă, să se mute. Sunt vicii pe care trebuie să le urmărească. Dacă Venus retrogradează, Taurii trebuie să amâne orice amenajări care țin de artă, să evite să cumpere lucruri foarte scumpe. Când este Venus retrograd nu se fac nici operații estetice, nu se cumpără nici obiecte scumpe de artă. Și Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni
Gemenii, în perioada aceasta, sunt foarte bine din punct de vedere profesional. Sunt într-un apogeu profesional și își pot lua avânt, dar trebuie să aibă curaj, să intre în cercuri noi, să cunoască oameni noi, să aibă mai multă încredere în pasiunile lor, în hobby-urile lor și să spargă granița asta foarte închisă, pentru că, de obicei, le este frică. La comunicare trebuie să fie foarte atenți în perioada următoare. Ei s-ar putea ca acum, cu Luna Neagră, tocmai pentru că este casa lor astrologică, să nu fie foarte inspirați, să deranjeze pe cineva sau să rupă prietenii importante pentru ei. Sănătatea lor este bună. Este o perioadă bună pentru a-și rezolva anumite probleme, chiar și din punct de vedere al echilibrului interior. Este o perioadă în care toate lucrurile se așează la locul lor.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Rac
Racul cuminte și domestic de obicei, care își face din casa lui templu, în momentul de față are o perioadă de expansiune. Ideea de a învăța, de a cunoaște, de a se dezvolta spiritual, de a călători este destul de importantă pentru Raci. Au o perioadă de creștere. Sunt și foarte mult ajutați, au un protector excepțional, dar în momentul de față nu prea au motive să le fie frică. Cu dragostea, la Raci, se încheie o perioadă destul de complicată, pentru că până acum au avut Karma și asta nu le-a adus lucruri bune, dar asta este în funcție de fiecare. Cu sănătatea stau bine. Relația cu părinții s-ar putea să îi preocupe în perioada următoare, în privința sănătății.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Leu
Leii sunt mai capricioși din cauza Lunii Negre, a lui Venus retrograd. Ar trebui să fie mai atenți la ceea ce spun, să se orienteze mai mult pe profesie, pe ceea ce au învățat și să nu exagereze, să nu se dea mari. Sunt într-o perioadă de schimbări, pentru care trebuie să își facă foarte mult curaj. Este vorba despre schimbări fundamentale de viață. Sunt lucruri pe care le lasă în urmă și merg spre noi orizonturi.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară
Fecioara trebuie să își restabilească și ea linia orizontului. Trebuie să învețe să omoare toate lucrurile care nu mai sunt în regulă în viața lor și să meargă mai departe. Unii pot călătorii în afara granițelor, unii pot merge la studii, se pot dezvolta spiritual. Trebuie să își lărgească foarte mult orizontul. Probleme în căsnicie pentru Fecioare, Saturn este acolo. Unora le aduce lecții de viață, nu neapărat necazuri sau neînțelegeri, dar pentru alții relațiile se pot rupe. Schimbarea pentru Fecioare este cea mai grea piatră de hotar, pentru că le este frică. Să aibă mai mult curaj.

Citește continuarea pe ANTENA 3

Continue Reading
To Top