Media/TV

Cele mai incompatibile zodii din horoscop. Acești nativi nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu

Cele mai incompatibile zodii din horoscop. Acești nativi nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu

În timp ce dragostea este considerată cel mai frumos și important sentiment care leagă doi oamenii, uneori, lucruri dincolo de înțelegerea noastră creează sau rup legături romantice. Compatibilitatea semnelor zodiacale este un astfel de factor care conferă relațiilor o nouă dimensiune. Haideți să vedem care sunt patru cele mai incompatibilie zodii din horoscop. Nativii care nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu.

Potrivit specialiștilor, semnul zodiacal al unui individ este factorul principal în determinarea compatibilității acestuia cu ceilalți. Atracția sau repulsia instantanee se formează atunci când două semne solare interacționează, iar mai târziu, poziția Lunii și a planetelor Venus și Marte în harta natală determină dacă uniunea va avea succes sau nu. În timp ce Venus simbolizează dragostea, Marte reprezintă expresia sexuală de sine. Împreună, aceste elemente guvernează ecuația romantică dintre cele două zodii.

Care sunt cele mai incompatibile patru zodii din horoscop
Berbec – Pești

Semnul de foc roșu, fierbinte și pasional al nativilor Berbec, nu se potrivește bine cu semnul de apă calm, calm și meditativ al Peștilor, deoarece trăsăturile lor de pe roata zodiacului sunt opuse. Dar contrariile nu ar trebui să atragă? Nu și în acest caz, pentru că ei se enervează unul pe altul cu ideile și temperamentele lor contradictorii. Berbecul poate răni inima Peștilor, fiind prea direcți și provocând astfel suferință partenerului. Dorințele nativilor Pești de a rămâne în lumea lor și de a trăi o viață lentă, i-ar putea plictisi pe nativii Berbec.

Taur – Leu

Semnul de pământ al Taurului este desemnat de planeta iubirii, banilor și luxului, Venus. Simbolizat de taurul ceresc, ei au reputația de a fi statornici și încăpățânați. Semnul de foc al Leului, pe de altă parte, prosperă bine într-o relație numai dacă nevoile lor emoționale și sociale înalte sunt îndeplinite. Comparativ mai extroverți și mai extravagant, personalitatea lor de bază nu este de bun augur cu cea a taurului privat și familiar.

Gemeni – Scorpion

Gemenii, semnul aerisit și inteligent al zodiacului, nu se potrivește absolut deloc cu semnul de apă intens și intimidant al Scorpionului. În timp ce amândoi pot fi atrași unul de celălalt la nivel superficial, vor fi rapid dezamăgiți de naturile opuse ale celuilalt. În timp ce gemenilor le place să treacă de la o situație de viață la alta, cu ușurință, Scorpionul nu este foarte flexibil și nu apreciază o conexiune care nu este profundă. Chiar dacă acești doi au câteva momente pasionale împreună, este greu ca relația lor să dureze.

Balanță – Fecioară

Semnul de aer iubitor de echilibru al Balanței adoră să fie plăcut. Fecioara pretențioasă, pe de altă parte, ar putea dori să sublinieze fiecare mic neajuns din natura partenerului său până când este perfect conform standardelor lor înalte. Prin urmare, Balanța s-ar putea descuraja ușor de această trăsătură a nativilor Fecioară. În dormitor, s-ar putea să reușească să stârnească ceva pasiune, dar din cauza naturii exigente a Fecioarei și a nehotărârii Balanței, chimia lor ar putea dispărea rapid.

Continue Reading
To Top