Cristina Demetrescu, horoscop pana la 1 ianuarie 2023

Media/TV

Cristina Demetrescu, horoscop pana la 1 ianuarie 2024

Cristina Demetrescu, horoscop pana la 1 ianuarie 2024

Horoscop pana la finalul anului 2023. Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a dezvaluit in podcastul „Vin de-o poveste”, realizat de Radu Tibulca , previziunile pentru urmatoarele luni.

Berbec

Berbecii trebuie sa aiba grija la sanatate, ca il au pe Saturn timp de trei ani. E bine sa se investigheze, sa faca lucruri diferite cu viata lor. Sunt niste scheme care pot feri Berbecul de problemele de sanatate. Tot el are si o perioada buna din punct de vedere financiar si pentru salarii marite.

 Taur

Taurii trebuie sa fie si ei atenti la sanatate, mai ales din 12 iulie. Atentie la problemele legate de ochi, accidente, migrene, nas, sinusuri. Ei sunt norocosi, pur si simplu, caci il au pe Jupiter, marele benefic, dar trebuie sa aiba mai mult curaj. Au o perioada foarte buna si vor dormi linistiti cu capul pe perna, dar isi maresc si foarte mult orizontul.

 Gemeni

Gemenii termina o perioada mai grea. Pentru ei, urmeaza vindecare. Se pune punct la o serie de incercari si urmeaza schimbari in viata lor din punct de vedere al orientarii profesionale. Pot intra in cercuri noi, au provocari profesionale mari. Noua energie le da suflu pentru a incerca lucruri noi.

Rac

Racii sunt intr-un moment de ajutor. Cunosc persoane care ii promoveaza. Au terminat o perioada de schimbare si vor invata in continuare. Multi nu au prea facut schimbarile necesare, caci vorbim despre o zodie conservatoare. Vine o perioada in care trebuie sa se indrepte spre noi orizonturi.

Leu

Leii trebuie sa fie atenti la tranzitul Lunii Negre. Este o mica ispita, care ii face sa fie mai fluctuanti in starile si ideile pe care le au. Luna Neagra poate aduce orbire, dar nu la propriu, ci la figurat.

Fecioara

Fecioarele au drumuri noi in fata, calatorii in strainatate, studii, aventura spirituala, expansiune. Ele se tem de multe ori sa faca niste pasi, dar acum nu ar trebui sa se mai teama. Trebuie sa fie pregatite pentru schimbare. Dureaza un an si jumatate de schimbari. Probleme de ordin conjugal pot aparea, in schimb, acolo unde sotii nu se pun de acord cu tot felul de lucruri. Fecioarele care sunt aproape de prima casatorie e bine sa o

Balanta

Balantele vor avea o perioada buna din punct de vedere relational, conjugal, financiar. E vorba si de anumite parteneriate, dar dupa 12 iulie, cand karma intra in aceasta zodie. Deci un an si jumatate mai exista si niste deconturi. Se va pune accentul mai mult pe partener, pe o casatorie. Trebuie sa analizeze bine o relatie, sa nu se arunce cu capul inainte. E nevoie si de un pic de echilibru.

Scorpion

Scorpionii au o perioada buna partenerial. Mai au pana pe 12 iulie Nodul Sud karmic. Vor scapa de niste tranzite mai delicate, se elibereaza, se usureaza. Adica, 2023 pentru ei este un an de eliberare, e un an in care rasare soarele si pe strada lor. Au o perioada interesanta sentimental, se maturizeaza. Posibile casatorii si castiguri din procese, dar si schimbari de loc de munca, oportunitati noi.

Sagetator

Sagetatorii sunt mai pe low, adica Saturn in Pesti ii obliga sa se ocupe de casa, de sanatate, de lucrurile domestice. Partea creativa functioneaza in continuare, au un an bun si din punct de vedere sentimental. Unii se pot muta in alta casa. La munca, nu trebuie sa isi puna sanatatea la bataie.

Capricorn

Capricornii au si ei o perioada fastuoasa din punct de vedere emotional. Jupiter intra dupa 12 ani pe casa iubirii si a copiilor. Unde este dragoste mai apar si copii, atentie. Unii se pot indragosti. In rest, un an de distractie, o lasa mai incet cu munca, isi pot lua diplome.

Varsator

Varsatorii au si ei o perioada de eliberare, cu exceptia lui Pluto, care poate sa aduca mici tensiuni in relatii, in familie. S-ar putea sa doreasca sa creasca, sa investeasca, sa cumpere, sa stabileasca ce vor face la pensie.

Pesti

Pestii, dincolo de faptul ca il au pe Saturn, planeta-profesor care sta trei ani si pentru ei lectiile sunt cele mai profunde, trebuie sa se ridice, sa devina mai puternici. Sa se indrepte catre cauzele mari, nu catre cauzele mici. Au p perioada buna de a deveni independenti, de a nu mai depinde de cineva, de a-si cumpara o masina, poate fac achizitii importante. Pun mult accentul pe comunicare.

Continue Reading
To Top