Andra Măruță a rămas fără cuvinte! S-au despărţit după 13 ani de relație

Media/TV

Andra Măruță a rămas fără cuvinte! S-au despărţit după 13 ani de relație

Andra Măruță a rămas fără cuvinte! S-au despărţit după 13 ani de relație

Fratele Andrei Măruță a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu mulți ani. El s-a despărțit de actuala sa soție vreme de doi ani și doar soarta i-a adus din nou împreună.

Probleme pentru fratele Andrei

Andra și Cătălin Măruță au parte de un frumos mariaj, iar căsnicia lor merge strună de mulți ani. În aceeași situație este acum și fratele ei, Săndel Mihai, care împreună cu soția sa, Aurora, sunt împreună de mai bine de 28 de ani.

Cu toate acestea, între cei doi n-a decurs mereu totul perfect și au trecut chiar printr-o despărțire. Aurora este cea care a vorbit recent despre relația cu soțul ei, alături de care formează un cuplu și pe scenă.

Aurora și Săndel Mihai au trecut printr-un moment de cumpănă în urmă cu câțiva ani. După 13 ani de relație și-au spus adio și au decis să meargă pe drumuri separate. Soarta i-a readus însă împreună doi ani mai târziu.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător la cumpărături și au schimbat câteva vorbe, iar mai apoi au ieșit la o cafea și au realizat că sunt făcuți unul pentru altul.

„Când ne-am întâlnit, din întâmplare. Ne-am văzut întâmplător, el trecea cu mașina și eu eram pe jos, mergeam la cumpărături.

Am zis că oare o fi el, el s-a întrebat la fel, apoi a întors mașina și a venit. S-a dat jos, am început să povestit vreo 5-10 minute, apoi o cafea și încă una”, a povestit cumnata artistei în cadrul unei emisiuni tv.

Relația lor este acum de neclintit

Aurora și Săndel Mihai și-au dat seama că mai aveau sentimente puternice unul față de celălalt, așa că după câteva întâlniri au decis să facă nunta. Acum relația lor funcționează și se pare că nimeni nu-i mai poate despărți.

„Ținând cont că noi suntem ca și zodii doi Lei, vă dați seama. Când se ceartă doi Lei ies 10.000 de lei și mai urâți din noi. Însă, în 10 minute trece totul, cred că ăsta e liantul care ne-a ținut așa. Vă dați seama că suntem de 28 de ani împreună, ăsta e motivul, că am știut să trecem peste.

Ok, nu au fost motive uriașe și nu au fost motive de supărare încât să ne despărțim definitiv. Cu toate că relația noastră, cu adevărat, a început, atunci când am hotărât să ne căsătorim”, a declarat Aurora Mihai, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Continue Reading
To Top