Știri interne

Din păcate este vorba despre Marinela Chelaru…

Din păcate este vorba despre Marinela Chelaru…

Marinela Chelaru, care are multe probleme de sănătate, a povestit cu ce probleme s-a confruntat când a mers la Casa de pensii.

Marinela Chelaru este una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie din România. Actrița era nelipsită de la emisiunile TV și reușea să aducă zâmbetul pe buzele oricui. În ultimii ani, din cauza problemelor de sănătate, ea a fost nevoită să se pensioneze. Acum, la 62 de ani, actrița este la limita supraviețuirii cu pensia pe care o primește de la stat și spune că abia se ajunge cu banii.

Recent, marea actriță a avut parte de o situație tensionată, la Casa de pensii. Marinela Chelaru are o pensie infimă de 1.400 de lei, iar recent a avut parte o umilință de neimaginat.

„Era să o bat pe una de la pensii că m-a luat cu fițe. Eu m-am dus recent și i-am dat femeii dosarul fără să îi spun nimic. Iar ea mi-a zis: `Și dacă aveți zece facultăți, tot una se pune!` Poftim?! Am văzut negru în fața ochilor. Mi s-a ridicat sângele în cap. Îmi venea să sar peste masă să o iau și la bătaie. Cum să îți bați în halul acesta joc de un om?!

Norocul a fost că soțul meu era lângă mine și m-a calmat. Nu ai cum să te comporți așa cu nimeni. Colega ei îi făcea semne că nu mă știe. I-am spus că nu este nevoie să mă cunoască. Și dacă eram femeie de serviciu, medic sau orice, ar fi fost urât ce a spus. Nu trebuie să mă știe lumea, nu am din astea. M-a enervat doar că s-a comportat așa cu un om, indiferent cine este”, a spus actrița pentru FANATIK.

Marinela Chelaru: „Nu am bani nici de medicamente”

Marinela Chelaru este dezamăgită de faptul că, după 40 ani de muncă, primește o sumă josnică de la stat.

„Mi se dau 1400 de lei după 40 de ani de muncă. Sunt atât de supărată pentru că îmi este rău și nu mă pot ocupa de chestia asta. Nu am bani nici de medicamente, vorba aceea. Eu după 40 de ani de muncă am o pensie de Doamne ferește.

Treisprezece ani am fost educatoare, apoi profesoară de actorie șapte ani. Mi-am pus semne de întrebare pentru că am văzut că și alți colegi din industrie au pățit la fel. Cornel Palade, Jean Paler, mai multe nume mari. Parcă am muncit în aceeași fabrică.

Eu dacă nu îl aveam pe creștinul ăsta ( n.r. soțul), ajungeam să cerșesc la biserică. M-au chemat iar la Facultate de actorie să predau la catedră și poate o să mă duc, că nu se mai poate” a mai spus Marinela Chelaru pentru FANATIK.

Continue Reading
To Top