Vestea momentului în showbiz! A născut o fetiță! Prima imagine cu bebelusul

Știri interne

Vestea momentului în showbiz! A născut o fetiță! Prima imagine cu bebelusul

Vestea momentului în showbiz! A născut o fetiță! Prima imagine cu bebelusul

Este vestea momentului în showbiz-ul din România! Andrei și Oana Iordănescu au devenit părinți pentru a doua oară! În urmă cu doar două zile, soția lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Chiar fiul lui Anghel Iordănescu a fost cel care a anunțat marea veste. Cu ocazia acestui eveniment special, băiatul antrenorului de fotbal a făcut o postare pe rețelele sale personale de socializare. Iată ce a postat acesta!

Andrei și Oana Iordănescu sunt foarte fericiți și împliniți în aceste momente, iar asta pentru că ea a născut o fetiță. Vestea cea mare a fost dată chiar de fiul lui Anghel Iordănescu. Iată ce a postat el pe pagina sa de Facebook!

Andrei și Oana Iordănescu au devenit părinți pentru a doua oară

Andrei și Oana Iordănescu au devenit părinți pentru a doua oară. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, fiul antrenorului de fotbal a postat o imagine cu micuța lui, dar și un mesaj special, unde a anunțat că a devenit tată de fetiță pentru a doua oară.

Băiatul lui Anghel Iordănescu radiază de fericire, pentru că soția lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. El a ales deja numele micuței lui. Acesta a menționat faptul că pe cea de-a doua fetiță a sa o va chema Zenaida.

„Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește” (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10. Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 – 3110 gr și 50 de cm!”, a scris el la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook.

Ce semnifică numele ales de cei doi pentru fetița lor

Numele ales de Andrei și Oana Iordănescu pentru fetița lor este Zenaida. Numele de fata Zenaida este de origine greacă și provine de la numele Zeus, nume al divinității supreme din mitologia greacă.

Semnificația numelui Zenaida este lumină sau cer luminos. Acest nume sfânt și extrem de special pentru cei doi părinți ar putea avea și sensul de „închinat lui Zeus” sau născut din Zeus, oferit de Zeus.

Continue Reading
To Top