N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă acum Costel din serialul La bloc. A plecat din România și...

Media/TV

N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă acum Costel din serialul La bloc. A plecat din România și…

N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă acum Costel din serialul La bloc. A plecat din România și…

Dragoș Moștenescu, interpretul personajului Costel Jurcă din serialul La Bloc, s-a mutat de ani buni din România. Actorul s-a stabilit în Londra alături de familie, unde este implicat în fel de fel de proiecte care au legătură cu actoria.

Ce face şi din ce trăieşte acum Costel Jurcă din La Bloc. Dragoș Moștenescu a cunoscut un succes imens cu rolul lui Costel Jurcă din La Bloc, care i-a adus o popularitate imensă. Totuşi, în urmă cu câțiva ani, acesta a plecat în Londra alături de familie, acolo unde și-a urmat pasiunea și este implicat în fel de fel de proiecte care au tangență cu actoria.

„Sunt plecat de aproape patru ani și locuim în Londra. Am adus și familia, cu cățel cu tot. Nu trebuie să fii genial ca să îți vină ideea, când stai în casă ca toți ceilalți și nu poți să produci decât pentru online”, a declarat Dragoș Moștenescu.

De altfel, în urmă cu doi ani, actorul povestise că vrea să facă un serial online, dar nu a oferit și alte detalii despre noul proiect: „Este o mini serie numită THE MOs (Moşteneştii) despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”.

Actorului îi merge foarte bine, iar de departe, cel mai ambițios proiect la care putea lucra este colaborarea cu cei de la BBC. Pe lângă această colaborare, mai are și alte proiecte de care să fie mândru, unul dintre este fiind participarea la Festivalul de la Edinburg, acolo unde a cântat un fragment din musicalul „All aboard”.

Totodată, el s-a implicat și în predarea actoriei, lucrând alături de Oliver Popa la Conservatorul AB Music Academy. Împreună cu acesta, Dragoș Moștenescu a pus în scenă un one-man show și un musical pentru copii intitulat „Cartea Poveștilor”.

Continue Reading
To Top