Știri interne

Medicul Adina Alberts recomandă: “Beți această băutură în fiecare dimineață și veți transpira mai puțin”

Medicul Adina Alberts recomandă: “Beți această băutură în fiecare dimineață și veți transpira mai puțin”

Dr. Adina Alberts are o mulțime de recomandări pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. De această dată, a venit în ajutorul celor care au probleme cu transpirația excesivă, în vremurile caniculare.

➩ 🥒 🌿 🍋 Beți această băutură în fiecare dimineață și veți transpira mai puțin 🔰 Aveți nevoie de un castravete, o legătură de pătrunjel, zeama de la jumătate de lămâie și 200 ml apă 🥒 🌿 🍋

Într-o altă postare pe social media, medicul Adina Alberts trateaza problema transpirației și a deodorantelor folosite pe parcursul verii.

Vă vorbeam în urmă cu câteva zile despre pericolul ascuns din produsele de îngrijire corporală care conțin aluminiu. Vă spuneam că aluminiu reprezintă o toxină pentru organism și acumularea acestuia în corpul nostru poate duce la boli grave, mutilante.
Dintre toate produsele de igienă corporală, parcă am putea renunța la mai toate, cu câteva excepții, una dintre acestea o reprezintă deodorantul care este practic nelipsit, mai ales în zilele toride de vară. Chiar dacă este bio sau nu, dacă este spray, roll-on, pudră, sau cremă, deodorantul ne-a produs și produce constant probleme la locul aplicării, de la adenită și furunculoză până la cancer de sâni deopotrivă la femei și bărbați pentru că “mecanismul de acțiune “ al deodorantului presupune blocarea porilor cu substanțe diverse, pori prin care, în mod normal, se elimină transpirația. Căile de evacuare ale glandelor sudoripare fiind astupate, transpirația se acumulează în piele și produce inflamații și/sau infecții locale frecvente, iar în timp, acest blocaj permanet, zi de zi, poate determina apariția fenomenelor neoplazice regionale.
Deodorantul se poate înlocui, începând chiar de mâine, pentru totdeauna, cu piatra de alaun. Da, ați auzit bine. Un mineral care se extrage din zăcămintele miniere și care se poate utiliza fără nicio reținere, chiar de către persoanele alergice, de gravide, de copii sau bebeluși pentru că utilizarea ei este foarte sigură și eficientă. Nu are miros, este astringent, antibacterian, nu blochează porii. Se umezește ușor și se masează zona care transpiră. Poate fi utilizata ori de câte ori doriți în perioada unei zile. Există însă o condiție, zonele pe care doriți să o aplicați, trebuie să fie perfect curățite în prealabil.
💠
Ce alte proprietăți are acest mineral:
– permite pielii să respire, lăsând porii liberi;
– hemostatic ușor, util pentru a reduce sângerarea în cazul tăieturilor minore;
– blochează proliferarea bacteriană responsabilă pentru mirosul neplăcut în zonele cu transpirație;
– calmează pielea în caz de pișcături, înțepături, iritații la copii și adulți;
– calmează pruritul;
– are rol cicatrizant;
– are rol astringent, restrânge porii și tonifică pielea;
– este inodor și incolor la aplicare;
– este foarte economic, ține mult timp (circa 12 luni) deoarece se uzează extrem de puțin la o aplicare;
– nu împiedică eliminarea transpirației și nu blochează eliminarea toxinelor din organism;
– poate fi folosit pe orice zona a pielii, axile, față, gât, decolteu, palme, tălpi, etc. Nu lasă urme, nu miroase, nu pătează. Nu uitați de efectul astringent atât de dorit pe chipul nostru în zilele de vară…Se poate masa fața înainte de machiaj.
💠
Pont.
Un remediu naturist pentru a scădea considerabil cantitatea de transpirație pe care o produceți în zilele de vară, ar putea fi următorul amestec: un castravete de gradină, o legătură de pătrunjel, zeama de la o jumătate de lămâie plus 100 ml de apă. Blenduiți-le și beți un astfel de amestecul în fiecare zi de vară. Pe lângă efectele extraordinare asupra sănătății dvs, scăderea cantității de transpirație produsă zilnic va fi mai mult decât mulțumitoare.

Continue Reading
To Top