Știri interne

S-a dat alerta: atenție dacă vedeți un cărucior de bebeluș pe marginea drumului

S-a dat alerta: atenție dacă vedeți un cărucior de bebeluș pe marginea drumului

Exista o noua metoda de jefuire in România, la care trebuie să fiți foarte atenți. Escrocii folosesc un cărucior, scaun de mașină sau chiar copii pentru a-și atrage victimele.

Asociatia non guvernamentala Asociația Save Our Souls – S.O.S atrage atentia asupra riscurilor.

Va avertizăm că există o nouă metodă de tâlhărie! 🆘
Dacă vedeți un cărucior, scaun de mașină sau orice tip de situație ce implică produse care dă impresia că sunt ale unui bebeluș părăsit în mijlocul pustietății vă rog, nu ieșiți din vehicul.🙏🏻
Anunțați autoritățile și aveți mare grijă!

Situații similare au lor și în America

Și în Statele Unite s-a atras atenția despre această situație, in special dupa ce o tânăra a declarat că a fost răpită după ce a încercat să ajute un copil pe marginea străzii.

Tânăra studentă la medicină, Carlee Russell, care susține că a fost răpită în Alabama săptămâna trecută în timp ce încerca să ajute un copil mic de pe autostradă, iar apoi misterioasa ei întoarcere acasă au captivat atenția națională, dar autoritățile spun acum că ea s-ar putea să nu fi fost răpită deloc și că nu există nici o dovadă că ar fi existat vreun copil dispărut – iată ce știm până acum despre acest caz.

Pe 13 iulie, după ce și-a încheiat ziua de muncă și a luat cina, Russell – conducând pe autostrada I-459 în Hoover, Alabama, la sud de Birmingham – a sunat la 911 pentru a raporta că un copil pierdut în scutece rătăcea pe marginea autostrăzii.

După ce a sunat la poliție, oficialii spun că Russell a sunat un membru al familiei care “a pierdut contactul cu ea” în timpul apelului, “dar linia a rămas deschisă”, a declarat locotenentul Daniel Lowe al poliției Hoover.

Înregistrările camerelor de trafic difuzate ulterior de poliție au arătat-o pe Russell oprindu-se, ieșind din partea șoferului a Mercedes-ului ei roșu și mergând în jurul vehiculului la partea pasagerului, dar până când poliția a ajuns trei minute mai târziu, Russell dispăruse.

Circumstanțele în care a dispărut au rămas un mister, poliția eliberând puține informații – cu excepția faptului că nu au primit alte apeluri despre un copil dispărut.

Continue Reading
To Top