Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală! De ce a luat bruneta această decizie

Media/TV

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală! De ce a luat bruneta această decizie

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală! De ce a luat bruneta această decizie

Ca orice mamă care își iubește copilul ca pe ochii din cap, Andreea Tonciu vrea să știe că fiica ei e tot timpul în siguranță și că are parte de cea mai bună educație atunci când Rebeca merge la școală. Nemulțumită fiind din mai multe motive, bruneta a decis să o retragă pe cea mică de la școala de stat și să o ducă la o școală privată. De ce a luat această decizie!

Andreea Tonciu și soțul ei au decis că e timpul pentru o schimbare importantă în ceea ce privește educația fiicei lor. Bruneta ne-a povestit, într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, că își dorește tot ce e mai bun în privința educației școlare a Rebecăi, fiica sa de 7 ani, astfel că nemulțumită fiind de felul în care decurgeau lucrurile la școala unde cea mică învăța, aceasta a hotărât să o retragă și să meargă spre o școală de stat.

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școala de stat

Vedeta susține că deși Rebeca învăța într-o școală de prestigiu, fiind a treia pe România, instituația de învățământ nu mai era în niciun caz ce a fost și a rămas doar numele de ea. Andreea Tonciu susține că cel mai mult au nemulțumit-o restul copiilor din școală și simțea că fiica sa nu e neapărat în siguranță.

”Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea”, a spus Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Continue Reading
To Top