S-a aflat adevărul crunt! De ce a fost Dana Roba, de fapt, bătută cu bestialitate

Media/TV

S-a aflat adevărul crunt! De ce a fost Dana Roba, de fapt, bătută cu bestialitate

S-a aflat adevărul crunt! De ce a fost Dana Roba, de fapt, bătută cu bestialitate

În urmă cu doar câteva săptămâni, Dana Roba s-a aflat la cumpăna dintre viață și moarte. Daniel Balaciu, fost soț și tată al fetițelor brunetei, a snopit-o în bătaie, aplicându-i mai multe lovituri de ciocan la nivelul capului și al membrelor. Acum, Dana Roba are o teorie care ar explica, de fapt, motivul pentru care bărbatul ar fi vrut-o moartă.

Deși și-a revenit miraculos, când nici medicii nu mai sperau, Dana Roba trece prin momente dificile. Îi este greu să se privească în oglindă și să se vadă fără păr, însă îi mulțumește lui Dumnezeu pentru șansa la viață pe care i-a oferit-o.

Dana Roba: „Din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața”

Să rămână cu 20.000 de euro și cu cele două fetițe – acesta ar fi fost planul lui Daniel Balaciu, înainte de a-și snopi soția în bătaie. Dana Roba susține că a aflat din surse sigure faptul că aceste intenții s-ar fi aflat în spatele gestului macabru al bărbatului care ar fi trebuit să o protejeze întreaga viață.

„Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj să îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce… Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei. Iar acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul va judeca drept această faptă.

A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€ și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, a explicat Dana Roba, prin intermediul unui mesaj postat în social media.

Continue Reading
To Top