Lifestyle

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 august 2023. Venus dă peste cap zodiile

Horoscop Cristina Demetrescu 1-15 august 2023. Venus dă peste cap zodiile

Cristina Demetresu a făcut Horoscopul pentru prima jumătate a lunii august. Zodiile trec prin tot felul de schimbări în următoarea perioadă. Unii au probleme la serviciu, alții suferă din dragoste și nimic bun nu se vede la orizont până în septembrie, când schimbăm foaia, scrie unica.ro.

Horoscop. Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii august 2023

„De ieri, până pe 4 septembrie, Venus trece din stadiul de Luceafăr de noapte, în stadiul de Luceafăr de dimineață. Nu o să o mai vedem seara, ci de dimineață. Este planeta iubirii, este în zodia Leu, este conjugată cu tot felul de planete acolo, o să dea peste cap vara asta, o să o facă mai incendiară decât de obicei, pentru că retrogadarea mai aduce și lucruri din trecut.

Va fi o perioadă interesantă pentru introspecție, iubirea nu e iubire dacă nu o înțelegi cu adevărat, dacă nu suferi, și de suferit o să suferim și noi în următoarele două- trei săptămâni, până pe 15 august, unde ne vom opri cu Horoscopul, când va fi o Lună nouă, tot în zodia iubirii, pentru că Mercur, Marte vor trece în zodia Fecioarei. Acolo este puțină suferință ca să spunem așa”, spune Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu: Berbec

Berbecul trebuie să persevereze mai mult în chestiuni legate de creativitate, sport, performanțele lor ce țin de talent. Trebuie să muncească foarte mult.

Nu este vorba doar despre talent, ci și despre muncă. Unii Berbeci trebuie să fie mai atenți la sănătate, pot apărea unele intervenții chirurgicale. Și pentru că este Marte acolo, pot fi tratamente mai dure. Marte este planeta cuțitului, așa că au două tăișuri acolo, rezolvă o problemă, dar mai au și celălalt tăiș.

Horoscop Taur

Pentru că Venus este retrograd și planetele sunt legate de sectorul casei și al căminului, nu ne ocupăm de chestiuni legate de artă, estetică, frumusețe, operații estetice.

Dacă vrea un candelabru, un tablou, o lucrare mai specială, Taurul să amâne până după 4 septembrie, pentru că ori iese prost, ori se face cu dublă cheltuială, ori nu găsește pe cine trebuie.

Taurii întâmpină și ceva suferință în dragoste. Cei mai tineri, mai rnecunoscători mai pun la suflet. De asemenea, pentru cuplurile tinere care încearcă să facă un copil, prin anumite metode artificiale, nu este neapărat o perioadă foarte bună.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt stresați de planul comunicării, de tot felul de telefoane enervante. Este și bine, dar este și foarte mult stres. Țin conferințe, cursuri, pot da declarații la Poliție. Trebuie să aibă grijă în casă, să evite accidentele domestice.

Horoscop Cristina Demetrescu: Rac

Racul trebuie să fie mai atent într-un demers ce ține de o situație profitabilă, să nu se arunce la prima vânzare cumpărare, pentru că s-ar putea să cheltuie mai mult sau să încaseze mai puțin. Trebuie să cântărească, acolo este vorba și de foarte multă alergătură, s-ar putea să nu aibă chef pentru lucrul ăsta.

E o chestiune ce ține de acte, documente, scrisuri, corecturi, acte care nu ies, care sunt pierdute și trebuie să alerge. Tot ce întârzie, acele piedici care apar uneori sunt de la Dumnezeu. E mai bine să așteptăm, să nu le criticăm foarte tare.

Horoscop Leu

Leului i se va subția buzunarul pe măsura mândriei, orgoliului, opulenței, ispitelor. Vrea să fie undeva, să fie cineva și atunci toate lucrurile astea costă.

Nu toate sunt necesare, dar nu e nicio problemă, viața e frumoasă.

Horoscop Fecioară

Fecioarele ascund unele lucruri, le țin în interior, au nișe orgolii, niște preocupări, pentru că nu le comunică, nu le discut. Aceste preocupări devin toxice, pot lua niște scenarii apocaliptice dacă le rumegă în interior.

Nicio zodie nu va fi mai critică decât Fecioara în următoarea perioadă. Din păcate, nu va face foarte multă ordine, că va exprima mai multă nemulțumire. De multe ori este nemulțumită de o situație, dar, de fapt, are altă problemă în interior.

Citește horoscopul pentru restul zodiilor AICI.

Continue Reading
To Top