Știri interne

Vestea serii despre Elena Merișoreanu! Anunțul momentului în muzica populară din România

Vestea serii despre Elena Merișoreanu! Anunțul momentului în muzica populară din România

Elena Merișoreanu a recunoscut că apelează la câteva trucuri care o ajută să rămână în forma. În vârstă de 76 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară este cunoscută pentru eleganța de care dă dovadă.

Așadar, îndrăgita interpretă de muzică a explicat că nu vrea să iasă în evidență într-un mod negativ. Astfel, se machiază și se îmbracă într-un mod cât mai elegant.

Elena Merișoreanu este foarte atentă la aspectul ei fizic

Mai mult, aceasta a spus că este la cură de slăbire și a reușit să piardă din greutate.

„Vreau să spun că Ștefania mi-a făcut tatuajul cosmetic, mi-a făcut buzele, sprâncenele, în sfârșit scap de culoarea albastră. Mă fac după vârsta mea, nu pot să mă duc să mă îmbrac ca tinerii că dau pe afară. Mă îmbrac după vârstă, cum arăt. Sunt la cură de slăbire și chiar am slăbit, că văd la ce pun pe mine”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Wowbiz.

Elena Merișoreanu a surprins cu mai multe declarații

În altă ordine de idei, Elena Merișoreanu a surprins luna trecută, după ce a oferit mai multe informații cu privire la starea lui Jador. La momentul respectiv, Jador și-a îngrijorat fanii după ce și-a anunțat retragerea din muzică din cauză că suferă de o boală gravă.

Totuși, Elena Merișoreanu a afirmat atunci că este sigură că Jador va reveni pe scenă, întrucât medicina a avansat foarte mult.

„Am și vorbit la telefon cu el. El are probleme, a refuzat multe evenimente, dar și le onorează, pentru că acum medicina a evoluat, eu cred că va merge spre bine. El este foarte speriat, dar are o iubită care sper să îi facă viața frumoasă și să se lepede de gândurile alea rele pe care le are el, că nu mai cântă, că nu mai vrea să cânte, dar eu sunt convinsă că el e prea tânăr, talentat și iubit foarte mult, așa că să dea Dumnezeu să se facă bine și cât mai curând să vină în mijlocul celor care îl iubesc.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru sursa menționată.

După ce și-a anunțat că se retrage din muzică, Jador a primit multe mesaje de încurajare. Mulți au spus atunci că este numai o strategie a artistului. Ei bine, Elena Merișoreanu a avut un measaj foarte dur pentru gurile rele.

„I-am spus că este un băiat puternic și că la vârsta lui nu se poate să se dea bătut. I-am spus că fie pozitiv. Era încrezător, dar și puțin așa în dubiu. L-am încurajat (…) El este un bun prieten, este ca un copil, el întotdeauna, chiar dacă ne vedem mai rar, vorbim la telefon. Este un băiat extraordinar, un băiat atât de cuminte și un băiat care nu a irosit banii, și-a ajutat familia, și-a cumpărat casă. Are bănuții puși de-o parte, nu cred eu. El e atât de iubit, un impresar din Italia mi-a spus că dacă reușesc să-l aduc, îmi face cel mai frumos cadou. Toată lumea este înnebunită după el”, a afirmat cântăreața de muzică populară.

Continue Reading
To Top