Știri interne

Doina Teodoru, în ipostaza de mamă de fetiță: Ce poți să îți dorești mai mult

Doina Teodoru, în ipostaza de mamă de fetiță: Ce poți să îți dorești mai mult

Doina Teodoru și-a surprins fanii după ce s-a aflat de noul rol pe care-l va juca pe micile ecrane. Partenera lui Cătălin Scărlătescu va interpreta rolul unei tinere care a făcut rapid trecerea de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie.

Așadar, Doina Teodoru va apărea într-un nou serial, intitulat „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, o adaptare după producția turcească „Room 609”. Partenera lui Cătălin Scărlătescu a participat la castinguri și a primit o veste foarte bună: a câștigat un rol în proiect.

Au apărut câteva imagini în care actrița este alături de Iulia Barbu
La scurt timp, pe contul de Instagram al Doinei Teodoru au apărut câteva imagini în care poate fi văzută alături de Iulia Barbu, unul dintre copiii care fac parte din distribuția serialului care va fi difuzat, în viitor, de Antena 1.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Doina Teodoru va interpreta rolul unei tinere care a făcut rapid trecerea de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie.

Doina Teodoru a vorbit despre noul său rol

Doina Teodoru a vorbit pe larg despre noul său rol. Aceasta o va interpreta pe Adina Balti, sora Evei (n.red. protagonista serialului), o tânără care a adus pe lume un copil la o vârstă fragedă, fiind nevoită să muncească pentru a-l întreține.

După ce și-a prins soțul cu amanta, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat la mama ei, în ciuda faptului că încă avea sentimente pentru tatăl fetiței ei.

Continue Reading
To Top