Știri interne

A murit Mihnea Vasiliu

A murit Mihnea Vasiliu

A murit Mihnea Vasiliu, fostul director al trustului de presă Ringier România

Mihnea Vasiliu, fostul director al trustului de presă Ringier din România a murit, joi, într-un hotel din Bucureşti.

Potrivit primelor informații, fostului director și jurnalist i s-ar fi făcut rău la recepție sau în fața hotelului. Se pare că ar fi suferit un infarct. Era cunoscut cu probleme cardiace şi lua medicamente pentru această afecţiune.

Decesul vine la scurt timp după ce Mihnea Vasiliu, general manager de peste 12 ani al grupului de presă Ringier România, ar fi decis să se retragă. Oficial, este vorba despre o despărțire ”amiabilă”, Mihnea Vasiliu transmițând că dorește să exploreze ”noi oportunități”, iar grupul de presă Ringier precizând că îi este ”recunoscător” acestuia pentru întreaga activitate desfășurată.

„Am ajuns într-un punct al carierei mele în care vreau să explorez noi oportunităţi. Îmi anunţ decizia de a mă retrage din poziţia pe care o ocup în cadrul acestei companii extraordinare. De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a lucra cu o echipă de oameni talentaţi. Împreună, am depăşit provocări, am sărbătorit etape importante şi am deschis calea succesului.”, anunţa Mihnea Vasiliu pe 7 iulie.

Potrivit Gândul plecarea lui Vasiliu de la vârful grupului de presă Ringier a avut loc după ce compania a prezentat concluziile unui audit independent în cazul sinuciderii jurnalistei Iulia Marin de la Libertatea.

Mihnea Vasiliu Mihnea Vasiliu avea o experienţă de peste 30 de ani în managementul de media.

A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

Continue Reading
To Top