A murit Randy Meisner

Știri interne

A murit Randy Meisner

A murit Randy Meisner

Randy Meisner a murit din cauza unor complicații ale unei boli pulmonare cronice. Meisner a cântat ca solist principal la piesa “Take It to the Limit”.

Basistul îndurase numeroase boli în ultimii ani și o tragedie personală în 2016, atunci când soția sa, Lana Rae Meisner, s-a împușcat din greșeală și a murit.

Între timp, Randy Meisner fusese diagnosticat cu tulburare bipolară și avea probleme grave cu alcoolul, potrivit documentelor judiciare și comentariilor făcute în timpul unei audieri din 2015, în care un judecător a ordonat îngrijire medicală constantă pentru Meisner.

Numit “cel mai dulce om din industria muzicală” de către fostul său coleg de trupă Don Felder, Meisner, cu fața de copil, s-a alăturat lui Don Henley, Glenn Frey și Bernie Leadon la începutul anilor 1970 pentru a forma trupa, una dintre cele mai populare din istorie.

Gama sa vocală era uimitoare, așa cum reiese din balada emblematică “Take It to the Limit”. Evoluând de la country rock la hard rock, Eagles a produs o serie de single-uri și albume de succes în următorul deceniu, începând cu “Take It Easy” și continuând cu “Desperado”, “Hotel California” și “Life In the Fast Lane”.

Deși mulți critici i-au reproșat că sunt superficiali, membrii Eagles au lansat două dintre cele mai populare albume din toate timpurile, “Hotel California” și “Their Greatest Hits (1971-1975)”, pe care, cu vânzări de 38 de milioane de exemplare, Recording Industry Association of America le-a clasat pe primul loc în topul vânzărilor, alături de “Thriller” al lui Michael Jackson.

Continue Reading
To Top