Un nou azil al groazei a fost descoperit în Voluntari! Bătrânii erau închiși în sere. Anchetatorii fac

Știri interne

Un nou azil al groazei a fost descoperit în Voluntari! Bătrânii erau închiși în sere. Anchetatorii fac

Un nou azil al groazei a fost descoperit în Voluntari! Bătrânii erau închiși în sere. Anchetatorii fac

Cazul azilelor groazei continuă cu o noup descoperire revoltătoare în Voluntari! Un nou azil a fost verificat de anchetatori, care au aflat că bătrânii erau închiși în sere, acela fiind și locul unde trăiau. Autoritățile au luat măsuri dure în ceea ce îi privește pe proprietari.

Descoperirile revoltătoare în cazul azilelor groazei sunt departe de a lua sfârșit. După ce anchetatorii au găsit nereguli grave și bâtrăni chinuiți în azilul deținut de Ștefan Godei, un alt azil al groazei a fost descoperit în Voluntari. Autoritățile au făcut verificări, iar aproximativ 26 de bătrâni au fost găsiți în serele din curtea clădirii.

Un nou azil a fost descoperit în Voluntari

Autoritățile sunt în șoc, după ce un alt azil din Voluntari funcționa fără licență și personalul ținea bătrânii în serele din curte. Conform Antena 3 CNN, azilul se numește Căminul Sfântul Andrei din Voluntari și a fost închis de autorități în urmă cu puțin timp, după ce s-au terminat verificările de la fața locului.

În serele din curtea căminului au fost găsiți 26 de bătrâni care locuiau acolo, în condiții greu de suportat. Medicii i-au preluat cu Ambulanța și i-au dus la spital, pentru a primi îngrijirile medicale de care au nevoie.

De asemenea, azilul a fost închis, iar deținătorii centrului au fost amendați cu 10.000 lei. În aceste momente, autoritățile continuă cercetările la fața locului, iar bătrânii au fost salvați.

Azilul din Mureș a revoltat o țară întreagă

În urmă cu o zi, anchetatorii au verificat un azil din Mureș, iar ceea ce au găsit i-a șocat. Bătrânii din cămin au fost duși la subsolul clădirii, unde locuiau în mizerie și fără mâncare. Printre bătrâni erau și persoane cu dizabilități.

Mai mult, o tânără a ajuns în stare de malnutriție și a fost în stare gravă. Avocatul căminului a declarat că în trei săptămâni s-au efecuat aproximativ 20 de controale interne, inclusiv cu raport de activitate în ceea ce le privește pe persoanele contractate prin DGASPC.

La acest centru nu au fost găsiți copii. Am observat știrile apărute în mass media, atât în presa scrisă cât și în televiziune, prin care se reiterează faptul că în rândul beneficiarilor se aflau și minori. Este falsă această știre.

Cât despre condiții, acestea au fost verificate periodic de către autoritățile care s-au deplasat în controale, în ultimele trei săptămâni au fost nenumărate controale, probabil 10-20 de controale.

Și mai mult decât atât, pentru beneficiarii pe care îi aveam contractați prin DGASPC, s-au făcut controale lunare încheiate prin rapoarte de activitate”, a declarat avocatul Ancuța Greu, conform sursei citate anterior.

Continue Reading
To Top