Aceste 3 ZODII chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi cine e în top!

Știri interne

Aceste 3 ZODII chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi cine e în top!

Aceste 3 ZODII chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi cine e în top!

Chiar dacă vă certați unul cu celălalt, veți găsi o modalitate de a vă întoarce unul la celălalt și de a rezolva problema pe cale amiabilă.

Trei zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 24-30 iulie 2023. În primul rând, iată mesajele de dragoste ale săptămânii pentru toată lumea. Bunătatea și generozitatea vor face mult mai mult pentru tine decât îți poți imagina.

Fie că este vorba de îngrijirea unei familii, astfel încât toată lumea să fie fericită sau de a ajuta pe cineva să se ridice (la propriu) atunci când se împiedică și se prăbușește, cu cât te implici mai mult cu energia iubirii și a bunătății în această săptămână, cu atât puterile tale de manifestare vor fi mai puternice.

Pentru mulți dintre voi, bunătatea este direct legată de abilitățile voastre creative. Blocurile vor dispărea când inima ta va fi liberă.

De asemenea, nu exagera viața pe rețelele sociale dacă esti într-o relație de dragoste. Vei atrage ochiul rău. Nu înseamnă că trebuie să fii în modul pustnic și să nu te implici niciodată în rețelele sociale sau să distribui poze cu tine și copilul tău, dar puțină discreție (în special în ceea ce privește modul în care tu și partenerul tău cheltuiti banii) va ajuta unui drum lung. Pentru unii dintre voi, acest mesaj este urgent dacă sunt copii implicati. Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 24 – 30 iulie 2023.

1. Porc
(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)

Dacă ești singur, în această săptămână s-ar putea să nu găsești dragostea adevărată. Ești pe lista norocoșilor îndrăgostiți pentru că treci printr-o perioadă astrologică binecuvântând eforturile tale în ceea ce privește iubirea. Orice efort pe care îl faceți, fie în obiceiuri, aspect fizic sau postură, te va afecta semnificativ viitorul în dragoste. Pentru unii dintre voi, cărțile pe care le citiți în acest moment vă ajută, de asemenea, să vă modelați destinul.

Te vei simți încrezător și iubit în această săptămână dacă ești într-o relație. Liniile de comunicare dintre tine și partenerul tău vor fi puternice. Chiar dacă vă certați unul cu celălalt, veți găsi o modalitate de a vă întoarce unul la celălalt și de a rezolva problema pe cale amiabilă. Încearcă să preiei conducerea în această săptămână, chiar dacă celălalt o face de obicei. Esti într-o poziție excelentă pentru a-ti spori încrederea și stima de sine prin astfel de activități. Un partener bun nu te va opri niciodată să experimentezi asta.

Nu te gândi prea mult la lucruri în această săptămână pentru a menține această energie pozitivă să curgă prin viața ta, mai ales dacă primești un e-mail sau un mesaj text prea târziu. Cealaltă persoană poate fi prinsă de ceva sau să locuiască într-un alt fus orar! Tot ce trebuie să faci este să întrebi și vei ști.

2. Maimuță

(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Maimuță, norocul tău în dragoste este în afara topurilor săptămâna aceasta, mai ales pentru cei singuri dintre tine. Energia ta sexuală va fi sporită, dar poți rămâne însărcinată dacă nu ești atenta. Apoi, din nou, unii dintre voi ar putea încerca să aibă un copil! Săptămâna aceasta va aduce noi oportunități și cuceriri în dragoste pentru cei singuri. Încearcă doar să eviți relațiile cu o diferență mare de vârstă, deoarece acum ești mai predispus să atragi oamenii răi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Continue Reading
To Top