Cele patru zodii care sunt pe val în vara anului 2023. Venus retrograd în Leu îi ține în priză pe nativi

Știri interne

Cele patru zodii care sunt pe val în vara anului 2023. Venus retrograd în Leu îi ține în priză pe nativi

Cele patru zodii care sunt pe val în vara anului 2023. Venus retrograd în Leu îi ține în priză pe nativi

Patru zodii vor avea parte de o perioadă fructuoasă, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Află care sunt nativii norocoși.

Patru zodii vor fi luate cu asalt de intrarea Soarelui în Leu, dar și de retrogradarea lui Venus în același semn. Nativii născuți în semne fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, pot fi luate prin surprindere și de Lilith, dar și de unele careuri cu Jupiter și Uranus din Taur sau chiar o inconjuncție cu Neptun.

Patru zodii norocoase
Taur

Taurii nu au liniște până în septembrie, Vor trece prin tot felul de situații legate de familie, dar și de locuință. Vor fi readuse în discuție tot felul de subiecte pe care nativii și le doreau uitate. Totuși, urmează o perioadă nemaipomenită în care se vor ocupa de redecorare și înfrumusețare a locuinței pentru mai mult confort.

Leu

Cu Soarele, Venus retrogradă și Lilith în vizită, vor avea toți așii necesari în mânecă pentru a mișca lucrurile din viața lor, atât pe plan profesional, cât și personal. Lucrurile nu vor fi foarte simple, dar nu va fi o problemă pentru naivi. Leii trebuie să fie atenți, pentru a-și da seama cine îi place cu adevărat. Nativii sunt sfătuiți să nu stea prea mult în casă, să se victimizeze sau să-și plângă de milă.

Scorpion

Această conjunctură astrală va aduce noi proiecte și parteneriate în viața Scorpionilor. Ar putea fi vorba chiar de idei mai vechi. Este o perioadă foarte bună pentru negocieri la locul de muncă. Pe plan amoros apar provocări. Ar fi cazul ca nativii să nu se grăbească foarte tare și să se gândească foarte bine la ce au de făcut. Nativii sunt sfătuiți să nu se lase purtați de val.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea întâlni cu o persoană din trecutul lor sau cu cineva care a fost atras de ei. Persoanele cărora nu le-au acordat atenție ar putea fi privite cu alți ochi acum. Pot cunoaște pe cineva fie că sunt deja într-o relație sau nu. De la aceste scenarii, pot să apară tot felul de complicații. Sunt sfătuiți să nu se grăbească dacă cineva vrea să se întoarcă în viața lor.

Continue Reading
To Top