Anunț-bombă din partea Lidl! Care sunt cele patru produse ieftine care își vor găsi locul pe rafturile magazinelor

Știri interne

Anunț-bombă din partea Lidl! Care sunt cele patru produse ieftine care își vor găsi locul pe rafturile magazinelor

Anunț-bombă din partea Lidl! Care sunt cele patru produse ieftine care își vor găsi locul pe rafturile magazinelor

Lidl este unul dintre magazinele preferate ale românilor. Acest lucru se datorează faptului că hipermarket-ul oferă o gamă variată de produse, iar prețurile sunt foarte bune.

Românii știu deja că în fiecare weekend la Lidl clienții sunt întâmpinați cu o serie de produse cu totul aparte. Așadar, românii se bulucesc astfel încât să apuce să prindă produsele specifice weekend-ului respectiv. Magazinul a lansat o campanie de reduceri, care va fi valabilă și în finalul de săptămână care urmează. Cu această ocazie vor fi scoase la vânzare trei produse al căror preț va suferi modificări majore.

Reducerile de prețuri care vor fi disponibile de mâine în magazinele retailerului german sub campania ”Super weekend. E mai mult decât ieftin” vor ajunge până la 40%. Cei care vor ajunge la Lidl în acest final de săptămână se vor putea bucura de carne tocată de porc, brânză rasă, precum și hârtie igienică la prețuri de neimaginat.

Dacă te gândești să gătești ceva cu carne tocată de porc, cea mai bună opțiune e să mergi la Lidl, unde vor avea la dispoziție „Carne tocată vită-porc 15% grăsime”. Clienții vor putea să achiziționeze acest produs la un preț de 10,99 lei, fiind redus cu 26%. Clienții Lidl România vor vea pe 29 și 30 iunie la dispoziție „Brânză rasă Milbona”. Acest produs beneficiază de o reducere de preț de 40%, ajungând ca punga de 200 de grame să coste 5,99 de lei. Fără reducere, aest tip de brânză are un preț de 9,99 de lei.

Nu trebuie să uităm de unul dintre articolele cele mai vânate de căre români. Este vorba despre hârtia igienică care va fi cu un preț mai mic cu 40% decât de obicei. Cei care vor merge sâmbătă și duminică la Lidl vor avea ocazia să cumpere „Hârtie igienică Floralys”, 100% celuloză, 2 straturi la prețul de 6,99 de lei, în timp ce punga cu 8 suluri de hârtie igienică costă în afara promoției 11,79 de lei.

Ce sucuri poți cumpăra de la Lidl

Nu în ultimul rând, Lidl România mai pune la dispoziția clienților săi un produs interesant, respetiv băutură răcoritoare carbogazoasă

Mirinda / Pepsi Max / 7UP Zero. Aceste produse nu beneficiază de reduceri de prețuri, însă retailerul german anunță că stocul este limitat în aceste zile de weekend care urmează.

”Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial”, anunță Lidl România pe pagia sa de internet.

Continue Reading
To Top