Știri interne

Schimbare majoră pentru zodii din 4 august. Mercur intră retrograd și face ravagii

Schimbare majoră pentru zodii din 4 august. Mercur intră retrograd și face ravagii

Mercur retrograd seamănă foarte mult cu teritoriul luminii roșii, iar această lumină rămâne la problemele care sunt în curs de desfășurare. Umbra retrogradă a lui Mercur este lumină galbenă. Din cauza schimbărilor care vor avea loc în următoarea perioadă, zodiile ar trebui să procedeze cu prudență. Iată ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd! Schimbarea are loc pe data de 4 August.

Zodiile din horoscop ar trebui să fie foarte atente în perioada următoare și asta pentru că Mercur intră în retrograd. Zilele în care Mercur este în retrograd sunt următoarele: 23 august – 15 septembrie 2023, dar și 13 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024.

Zodii afectate de intrarea lui Mercur în retrograd

Mercur este exaltat în zodia Fecioară. Pentru această zodie este foarte confortabil, deoarece se va gândi la lucrurile ar putea fi îmbunătățite, editate, optimizate și analizate. Mercur retrograd aduce foarte multe beneficii pentru acest nativ din zodiac și îl umple de energie și bunăstare.

Săgetător

Intrarea lui Mercur în retrograd aduce multe schimbări pentru zodia Săgetător. Acestor nativi le va fi tot mai greu să vorbească deschis și liber cu cei din jurul lor. Ei vor simți nevoia să stea cât mai retrași.

Atitudinea rece pe care persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător o au le poate aduce certuri. Aceste zodii vor avea conflicte cu partenerul de viață sau cu șeful. Există marea posibilitate ca ei să se despartă sau să piardă locul de muncă pe care îl au în momentul de față.

Capricorn

Mercur în retrograd aduce probleme la locul de muncă zodiei Capricorn. Ei vor fi din ce în ce mai frustrați și supărați în perioada următoare și vor ajunge în punctul în care își vor pierde cumpătul. Și ei ar putea să fie concediați de la job.

În perioada care urmează, persoanele născute sub semnul zodiei Capricorn vor fi pline de stres și vor avea nervi întinși la maxim. Ar fi mai bine să nu discuți cu aceste zodii din horoscop, deoarece nu le vei putea înțelege comportamentul.

Balanță

Intrarea lui Mercur în retrograd aduce schimbări și pentru zodia Balanță. Această zodie din horoscop va avea foarte multe amânări și probleme ce țin de locuință. Fie se sparge o țeavă în casa lor, fie se strică ceva în bucătărie, dar reparațiile vor dura foarte mult, iar răbdarea acestor nativi va fi pusă la încercare.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor cheltui foarte mulți bani în următoarea perioadă. Ele nu vr sta bine pe plan financiar și ar trebui să se gândească mult la cheltuieli.

Cum să supraviețuiești retrogradării

Este bine ca atunci când Mercur este în retrograd, zodiile din horoscop să nu cumpere și să nu semneze nimic, niciun contract. În această perioadă iese la iveală adevărul, deci ar fi de preferabil să fie mai tăcute aceste zodii.

Persoanele din zodiac ar trebui să aleagă comunicarea față în față și asta ca să evite interpretările greșite. Ele nu ar trebui să se simtă ignorante, deoarece în acest fel ar putea apărea conflicte.

Nativii din zodiac ar trebui să se odihnească cât timp Mercur este în retrograd, deoarece este o perioadă pentru reînnoire și odihnă. Mia mult decât atât, ei ar trebui să încerce să nu provoace conflicte.

Continue Reading
To Top