Știri interne

Cine este iubitul Danei Roba, ce declarații surprinzătoare a făcut vedeta

Cine este iubitul Danei Roba, ce declarații surprinzătoare a făcut vedeta

În timp ce Dana Roba se afișează alături de noul bărbat din viața pe care îl numește un ”prieten foarte bun”, dar care îi aduce buchete de flori și o ține de mână, soțul agresor care a torturat-o pe vedetă face eforturi uriașe să iasă din închisoare. Veștile nu sunt însă bune pentru el, iar judecătorii au decis.

Dana Roba a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale și nu a crezut vreodată că va mai putea să vadă lumina zilei după ce a fost torturată cu ciocane în cap de către soțul ei, Daniel Balaciu, de care voia să divorțeze. Evident, după acestă scenă desprinsă parcă din filmele de groază, bărbatul a fost arestat, însă își dorește o pedeapsă mai mică.

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, face eforturi uriașe pentru a ieși din închisoare, în timp ce soția se afișează cu noul iubit

El se află în arest preventiv, dar în toată această perioadă a încercat să facă tot posibilul pentru ca judecătorii să-i schimbe măsura pe care a primit-o. În timp ce Dana Roba se afișează cu noul bărbat din viața ei, cel care o ține de mână și îi duce flori, Daniel Balaciu primește vești proaste de la judecători.

Ieri, 1 august, Daniel Balaciu a aflat că măsura arestului preventiv s-a prelungit cu încă o lună de zile, drept urmare bărbatul va mai sta în închisoare și în următoarele 30 de zile, până pe 3 septembrie, urmând ca ulterior să se dea o nouă decizie în cazul său.

Judecătorii au respins astfel contestația făcută de Daniel Balaciu prin care cerea schimbarea măsurii într-una mai ușoară.

”Soluția pe scurt: Admite propunerea Pachetului de pe lângă Tribunalul Timiș formulată în dosarul nr. 313/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art.236 Cod pr.pen., cu referire la art.234-235 Cod pr.pen., raportat la art. 202 alin.1-3 şi la art.223 alin.2 Cod pr.pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului B.D.R., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 Cp., măsură luată prin încheierea penală nr.41/UP/06.06.2023, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr.18049/325/2023, prelungită prin încheierea penală nr.163/DL/03.07.2023, pronunţată în dosarul nr.2794/30/2023, pe o durată de 30 de zile, începând cu 05.08.2023 până în data de 03.09.20236 inclusiv. În baza art. 242 alin. 2 C.pr.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsura preventivă mai uşoară. În baza art. 275 alin. 3 Cod pr.pen., cheltuielile legate de soluţionarea prezentei cereri rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţie, prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 01.08.2023, ora 14:50”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Dana Roba a fost la un pas de moarte. Medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire

După ce a fost atacată mișelește în dormitor și lovită cu ciocanul în cap producându-i o plagă uriașă, medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale Danei Roba. Acesteia i-au fost rupte și degetele, căci Daniel Balaciu și-a dorit ca în cazul în care, ca prin minune, soția lui va trăi, să nu mai poate să muncească niciodată.

Minunea s-a produs, iar Dana Roba s-a trezit, a ajuns acasă și și-a reluat întreaga activitate. Cu toate că va mai trebui să facă și alte operații, vedeta s-a întors la salonul pe care îl deține și deja machiază din nou, având o mulțime de programări. E fericită că a supraviețuit și îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu pentru că i-a mai dat o șansă și va putea să-și crească de acum înainte fetele în liniște.

Continue Reading
To Top