Vești bune pentru pensionari. Vor primi pensia mai devreme în luna august

Știri interne

Vești bune pentru pensionari. Vor primi pensia mai devreme în luna august

Vești bune pentru pensionari. Vor primi pensia mai devreme în luna august

Românii își vor primi pensiile mai devreme în luna august. În funcție de modul în care au ales să le fie virată suma de bani, prin Poștă sau prin virament bancar, ei o vor obține înainte de data de 13 august.

Românii vor primi pensiile mai devreme în luna august datorită concediilor. Ei au de ales modul în care vor să o primească, să fie prin Poșta Română, la domiciliu sau virament bancar în cont sau pe card.

Românii vor primi pensiile mai devreme

În luna august, românii care primesc pensiile din partea statului român le vor obține mai devreme. Motivul este că bugetarii, aici fiind incluși și poștașii vor avea concediu în perioada în care este sărbătoarea Adormirii Fecioarei Maria.

Vârstnicii vor primii banii în funcție de modul în care au ales să le fie livrate pensiile. Cei care au optat pentru primirea la domiciliu a sumelor de bani prin Poșta Română le vor primi în perioada 1-13 august.

Dacă pensionarii nu vor fi acasă în momentul în care poștașul vine să le înmâneze banii, ei vor merge la ghișeele poștale timp de două zile lucrătoare, după ce a trecut perioada de plata pentru a-și primi pensiile.

Românii care au ales să primească pensia într-un cont bancar vor primi până la data de 12 august, apoi urmând minivacanța bugetarilor, zilele de 14 și 15 fiind zile nelucrătoare.

Pensionarii vor primi încă 250 de lei în luna august

Pensionarii cu venituri nete mai mici sau egale cu 1.700 de lei vor primi suma de 250 de lei, în luna august. Acești bani pot fi cheltuiți pentru achiziționarea de alimente sau mese calde.

Ultima tranșă de bani a fost virată în luna iunie, iar în această lună urmează a patra tranșă de 250 de lei din cele șase care se primesc în total de la sistemul public de pensii. Vârstnicii care primesc suma de 250 de lei lunar se află în evidența caselor de pensii sectoriale și sunt beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor, având un caracter special, iar veniturile lor nete nu depășesc sau sunt mai mici de 1700 de lei.

Continue Reading
To Top