Știri interne

Cele două produse pe care nu trebuie să le folosești niciodată în hotel! Un fost manager rupe tăcerea

Cele două produse pe care nu trebuie să le folosești niciodată în hotel! Un fost manager rupe tăcerea

Un fost manager de hotel a dezvăluit câteva dintre lucrurile șocante la care trebuie să fii atent în următoarea vacanță.

Într-o serie de clipuri pe TikTok, Melissa Hanks, din San Antonio, Texas, a oferit câteva ponturi cu privire la cazarea la hotel. Aceasta a explicat care sunt lucrurile pe care le verifică întotdeauna în momentul în care merge într-o vacanță.

În primul rând, cum ajunge în cameră, se asigură că filtrele aparatului de aer condiționat sunt curate. Și verifică salteaua de ploșnițe.

În clipul video, femeia arată spre cearșaful de pe pat despre care spune: „îmi pare rău să vă spun că nu se spală de fiecare dată când cineva stă într-un hotel”.

În ceea ce privește paharele, Mellisa susține că preferă paharele de hârtie, ambalate individual, în detrimentul paharelor de sticlă, deoarece acestea nu sunt spălate întotdeauna corespunzător.

De asemenea, ea a declarat că nu folosește niciodată recipientul pentru gheață, deoarece „oamenii îl folosesc pentru lucruri la care nici nu vrei să te gândești”.

Fostul manager de hotel a vorbit, de asemenea, despre mic dejunul servit de hotel. De exemplu, culoarea închisă a omletei vorbește despre faptul că a stat ceva vreme acolo.

Mai mult decât atât, Melissa recomandă ca micul dejun să fie luat în maximum 30 de minute după deschidere, pentru ca mâncarea să fie proaspătă.

Totodată, fostul manager de hotel a explicat și care sunt produsele de care trebuie să te ferești într-un hotel. Este vorba despre cele gratuite, precum gelul de duș și șamponul, despre care atrage atenția că ar trebui folosite doar dacă sunt sigilate.

Ea susține că a găsit fluide corporale în sticlele reutilizabile de șampon și gel de duș, scrie DailyMail.com.

Continue Reading
To Top