De ce să îți lipești degetele atunci când porți tocuri. Trucul care îți va fi de mare folos

Știri interne

De ce să îți lipești degetele atunci când porți tocuri. Trucul care îți va fi de mare folos

De ce să îți lipești degetele atunci când porți tocuri. Trucul care îți va fi de mare folos

Tu știai că trebuie să-ți lipești degetele atunci când porți tocuri? Acest truc este extrem de benefic pentru femei și ar trebui să-l încerce de fiecare dată când poartă pantofi sau sandale cu toc. Iată care este motivul pentru care trebuie să procedezi în acest fel!

Este extrem de important să îți lipești degetele atunci când porți tocuri și te asigurăm că acest truc îți va fi de mare folos. Iată de ce trebuie să faci asta, dar și cât de mult te ajută!

Motivul pentru care să îți lipești degetele atunci când porți tocuri

Tu știai ce rol are lipirea degetelor 3 și 4 de la picioare atunci când porți pantofi sau sandale cu toc? Ei bine, între aceste două degete există un nerv, care cu ajutorul acestei metode este mai puțin stresat.

Degetele de la picioare se lipesc cu scotch sau cu bandă pentru a-ți fi mai ușor să mergi și pentru ca acest nerv să nu te deranjeze sub nicio formă.

De ce nu este bine să-ți pui geanta pe jos

De asemenea, acum îți vom explica de ce nu este bine să-ți pui geanta pe jos. În geantă se țin mai multe lucruri, inclusiv portofelul cu bani sau cardurile. Specialiștii consideră că prin lăsarea genții pe jos nu acordăm suficientă atenție părții financiare din viața noastră și este o lipsă de respect. Lăsăm starea de bogăție să meargă către altcineva, fiindcă ținem geanta pe podea.

În ceea ce privește eticheta, geanta nu se ține niciodată pe podea. Există mai multe variante unde ai putea să o pui, precum spătarul scaunului, lângă tine, pe un scaun apropiat sau poți achiziționa un suport pentru agățat geanta, care ocupă puțin spațiu.

Pe lângă etichetă, există mulți microbi pe podea, care se vor regăsi pe geanta ta. Ulterior, îi vei aduce în locuința ta și se vor depune pe masă sau în alte zone importante din locuința ta. Totodată, să nu uităm nici de birou, căci va deveni plin de bacterii, în urma ținerii genții pe jos.

Continue Reading
To Top