Fiica Andreei Marin implicată într-un mare scandal! Zâna surprizelor este furioasă

Media/TV

Fiica Andreei Marin implicată într-un mare scandal! Zâna surprizelor este furioasă

Fiica Andreei Marin implicată într-un mare scandal! Zâna surprizelor este furioasă

Fiica Andreei Marin a ajuns subiect de dispută în mediul online. Recent, vedeta a anunțat că Violeta a obținut o bursă la unul dintre cele mai prestigioase programe de leadership din Statele Unite ale Americii, Global Youth Leadership Summit. Însă, vestea nu a fost pe placul unora. Mai mulți internauți au spus că reușita fiicei sale se datorează doar influenței și banilor de care beneficiază vedeta. Andrea Marin nu a ezitat și le-a răspuns prompt cârcotașilor.

Fiica Andreei Marin, motiv de dispută în mediul online

Recent, Andreea Marin le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că este o mama cât se poate de mândră. Vedeta a data vestea cea mare și a spus că fiica ei a reușit să fie beneficiara unei burse la unul dintre cele mai prestigioase programe de leadership din Statele Unite ale Americii, Global Youth Leadership Summit. Andreea Marin s-a arătat extrem de bucuroasă de realizarea fiicei sale, însă nu la fel de bucuroși au fost și unii dintre internauți.

Câțiva cârcotași i-au spus Andreei Marin că reușita Violetei este datorată, în fapt, celebrității, influenței și potenței financiarea a mamei sale.

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”, a fost unul dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin.

Vedeta nu a ezitat și le-a dat imediat replica răutăcioșilor. Ea a spus că niciodată nu a profitat de statutul său și pentru tot ce are a muncit mult și aceleași valori le-a transmis și fiicei ei.

„Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin.

Continue Reading
To Top