Știri interne

Informația dimineții despre Simona Halep! Este anunțul așteptat de toată România

Informația dimineții despre Simona Halep! Este anunțul așteptat de toată România

Sunt imagini care vorbesc despre modul cum se pregătește Simona Halep în acest zile în așteptarea verdictului în cazul său de dopaj. Tenismena noastră se pregătește de parcă ar fi în plină competiție oficială. Este clar, Halep se așteaptă să fie reinclusă în circuit cât mai curând, poate chiar la US Open.

Poate niciodată de când a fost suspendată pentru dopaj, Simona Halep nu a fost văzută mai determinată la un antrenament așa cum se poate observa în ultimul clip postat pe o rețea de socializare. Halep trage tare în timpul ședinței de parcă de acel antrenament ar depinde viitorul său în tenis.

Este mai mult decât clar că Halep nu este nici pe departe o învinsă, nu este nici pe departe o victimă în tot acest scandal și pare tot mai determinată să fie în cea mai bună formă în momentul în care va fi anunțată decizia de a reveni în competițiile oficiale.

Se pune întrebarea dacă nu cumva românca are informații din interiorul ITIA, informații care spun că suspendarea sa se va încheia și va reintra în circuit cât mai rapid și acesta ar fi motivul pentru care este atât de încrâncenată la antrenamente. Încrâncenare care arată dorința sa de a reveni cât mai repede în meciurile oficiale.

Antrenament intens în sala de forţă pentru campioana României

Aflată în sală, Simona Halep a făcut un antrenament dur de forță, oferindu-le fanilor încă un motiv să creadă că o vor vedea în curând pe terenul de tenis.

Tenismena noastră se antrenează mai intens ca niciodată, în așteptarea verdictului în cazul de dopaj! Imaginile cu românca, dezlănțuită în sala de fitness, nu le vor pica bine acuzatorilor ei.

Simona Halep a revenit joi cu o postare spectaculoasă pe Instagram! Constănțeanca face sprinturi pe banda de alergare, antrenamente cu greutăți, iar într-un final le arată fanilor că a transpirat mai mult decât într-un meci oficial.

Sportiva noastră îmbină antrenamentele de forță cu cele de pe terenul de tenis, fiind pregătită să revină în orice moment în circuitul profesionist: „Păzea că se întoarce ea și mai puternică”, a comentat o fană a Simonei.

Dubla campioană de Grand Slam a distribuit și un citat pozitiv, care îi aparține celebrei creatoare de modă Coco Chanel: „Fericirea nu e altceva decât parfumul sufletului nostru”.

Simona Halep e pregătită de US Open!

Toate detaliile sunt puse la punct pentru ca Simona Halep să participe la US Open (28 august – 10 septembrie), inclusiv echipamentul de joc. Mai este nevoie doar de o decizie favorabilă a tribunalului sportiv de la Londra, prin care românca să fie declarată eligibilă pentru a participa la competiții oficiale.

Pubicația Tennisgear.es a dezvăluit echipamentul Nike pe care Simona Halep l-ar putea îmbrăca la US Open 2023, dacă primește drept de joc! Echipamentul de serie pe care îl vor purta și celelalte jucătoare sponsorizate de gigantul american are un design nou, fiind croit dintr-un material rar.

Colecția Nike pentru US Open este formată din mai multe modele, de diferite culori, pe care sportivele le pot purta în funcție de sesiunile în care vor juca (zi sau seară).

Continue Reading
To Top