Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital. Verdictul medicilor

Media/TV

Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital. Verdictul medicilor

Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital. Verdictul medicilor

Claudia Pătrășcanu s-a bucurat de câteva zile de vacanță departe de România, în Turcia, alături de cei doi băieți ai ei. În urmă cu câteva minute, în timp ce aștepta să fie făcut check out-ul, artista le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că vacanța petrecută în Antalya a fost superbă, chiar dacă, în prima zi acolo a ajuns de urgență, la spital.

Claudia Pătrășcanu este una dintre persoanele publice de la noi cu o activitate intensă pe rețelele de socializare, acolo unde are peste o sută de mii de urmăritori pe care îi ține la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. În urmă cu puțin timp, artista a vorbit despre vacanța petrecută în Antalya alături de copii și a dezvăluit că a fost internată o noapte într-un spital privat de acolo.

Ce a pățit Claudia Pătrășcanu în vacanța din Antalya

Plecată în vacanță alături de prieteni și de cei doi copii pe care îi are împreună cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a avut parte și de o experiență neplăcută, chiar din momentul în care a pus piciorul pe teritoriul Turciei.

Prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, Claudia Pătrășcanu a povestit ce i s-a întâmplat și cum a ajuns, de urgență, la un spital privat din Antalya.

“Am întâmpinat și câteva mici probleme să zic, pe care le-am trecut, și mulțumesc lui Dumnezeu. Am stat în spital aici, în Antalya. Vai de capul meu ce am pățit, dar nu am vrut să îmi stric nici mie vacanța, nici copiilor. Și de data aceasta, Dumnezeu așa mă ajută de fiecare dată și mă ridică. Nu vreți să știț că imediat cum am aterizat, am avut niște probleme cu urechea, cred că de la presiunea din zbor mi s-a fisurat timpanul și am ajuns de urgență la spital aici, în Antalya. Am cunoscut o doamnă doctor atât de bună (…) M-au pus imediat pe antibioic, am stat o noapte internată într-un spital privat, a doua zi am continuat cu antibioticele, șapte zile o să iau, dar sunt bine.”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Continue Reading
To Top