CRBL grav rănit într-un accident cu motocicleta. Starea artistului

Media/TV

CRBL grav rănit într-un accident cu motocicleta. Starea artistului

CRBL grav rănit într-un accident cu motocicleta. Starea artistului

CRBL trece prin momente cumplite! Cunoscutul artist a fost rănit, în cursul zilei de azi, într-un accident cu motocicletă, în Haţeg, judeţul Hunedoara. Care este starea de sănătate a cunoscutului cântăreț.

CRBL este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Acesta a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei “Simplu”, formație alături de care a lansat opt albume. Mai mult, CRBL și-a început cariera solo în 2010 cu piesă „Românu’ n-are noroc” pentru care a obținut o nominalizare la premiile Romanian Music Awards din 2011.

Totuși, artistul nostru a evoluat ajungând coregraf, iubind muzica și dansul și realizând totul din pasiune. Proiectele actuale arată un artist ajuns la maturitate, hotărât să petreacă timp nu doar în fața camerelor de luat vederi și în lumina reflectoarelor, ci și în spatele scenei îndrumând și acționând asemeni unui mentor.

CRBL, implicat într-un accident rutier

Cunoscutul artist CRBL a fost implicat, în urmă cu puțin timp, într-un accident rutier pe o stradă din Haţeg. Cântărețul a încercat să depăşească o coloană de maşini.

Mai exact, pe contrasens, CRBL a intrat cu motocicleta într-o autoutilitară, iar în urma impactului a căzut pe şosea, fiind grav accidentat.

Imediat după ce echipajele de salvare au sosit la fața locului, artistul a fost transportat la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

“La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan, pentru jurnaliştii de la stiridinhunedoara.ro.

Continue Reading
To Top